Βίκυ Κάβουρα: Η αποκάλυψη για την προσωπική της ζωή

Όσα δήλωσε μετά τις φήμες ότι διατηρεί σχέση με γνωστό ποδοσφαιριστή

Στην εκπομπή του Μιχάλη Κεφαλογιάννη «Όλα για τη ζωή μας», φιλοξενήθηκε το πρωί της Κυριακής (20/11) η Βίκυ Κάβουρα

Βίκυ Κάβουρα: «Διαβάζω τόσες ανοησίες για μένα»

Βίκυ Κάβουρα/ Πηγή: NDP - Φωτογράφος: Νίκος Δρούκας

Βίκυ Κάβουρα/ Πηγή: NDP - Φωτογράφος: Νίκος Δρούκας

Κάβουρα για Καναράκη: «Σιγά μην τον πάρω τηλέφωνο, φέρθηκε άσχημα»

Η ηθοποιός που φημολογείται ότι βρίσκεται εδώ και λιγο καιρό σε σχέση με τον γνωστό αμυντικό της ΑΕΚ, Γιωργο Τζαβέλλα, έκανε αποκαλύψεις για την προσωπική της ζωή. 

«Δεν είμαι η κατάλληλη να μιλήσω για τις σχέσεις, γιατί δεν έχω κάνει πολλές στη ζωή μου. Αναγνωρίζω τη δυσκολία της κατάστασης, αλλά νομίζω πως το βασανίζουμε στο μυαλό μας παραπάνω από όσο θα έπρεπε, γι’ αυτό δυσκολευόμαστε.

Αν ένας όμορφος άνδρας δεν έχει ωραίο χαρακτήρα, ασχημαίνει στα μάτια μου. Το ζητούμενο για μένα είναι 100% ο χαρακτήρας. Στην αρχή όλοι κοιτάμε την εμφάνιση. Στον κάθε άνθρωπο αρέσει κάτι διαφορετικό. Από κει και πέρα η σχέση γίνεται απαιτητική και χρειάζονται κι άλλα πράγματα για να συνεχίσεις να θες τον άλλο. Να ταιριάξουμε, να υπάρχει θέληση, να έχουμε κοινή πορεία, αυτά είναι τα βασικά, δεν είναι αγώνας δρόμου μια σχέση.

Έχει περάσει καιρός, χρόνια. Επειδή κατάλαβα ότι εγώ φταίω στις σχέσεις μου, ήθελα χρόνο για να τα βρω με τον εαυτό μου. Πλέον, νιώθω ότι τα έχω βρει, οπότε θα προσέγγιζα κι εγώ έναν άνδρα. Μία σχέση είναι η σχέση που έχουμε με τον εαυτό μας σε προβολή», ανέφερε μεταξύ άλλων η Βίκυ Κάβουρα.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top