Κάβουρα για Καναράκη: «Σιγά μην τον πάρω τηλέφωνο, φέρθηκε άσχημα»

Η ηθοποιός μίλησε για την αποτυχημένη τους συνεργασία

Η Βίκυ Κάβουρα παραχώρησε μια εφ' όλης της ύλης συνέντευξη και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη θεατρική συνεργασία με τον Παντελή Καναράκη που «ναυάγησε».

Κάβουρα: H κόντρα με τον Καναράκη – «Το τουμπεκί θα πρέπει να σταματήσει»

Όπως σημείωσε η ηθοποιός μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα;», η αποτυχημένη τους συνύπαρξη την έφερε πίσω και την επηρέασε οικονομικά. Στη συνέχεια πρόσθεσε πως δεν προτίθεται να επικοινωνήσει μαζί του και ότι κάποια στιγμή θα καταλάβει το λάθος του και θα ζητήσει συγγνώμη. 

Η απόλυτη κορμάρα η Βίκυ Κάβουρα - Ποζάρει με μπικίνι στο Ελαφονήσι

«Εκείνη τη στιγμή που το βίωσα όλο αυτό, ήταν πολύ άσχημο. Με πήγε πολύ πίσω. Οικονομικά ήμουν σε μία φάση που είπα "τι γίνεται τώρα;". Μετά από δύο μήνες προβών, δεν θα πληρωθώ κιόλας κι επίσης, δεν έχω κλείσει κάτι άλλο. Αλλά εντάξει, τελείωσε, πήγαμε γι' άλλα»

«Σιγά μην τον πάρω τηλέφωνο. Λες να μην κατάλαβε ότι αυτό που έγινε ήταν κακό και να μη νιώθει άσχημα απέναντί μου; Φυσικά και θα νιώθει άσχημα και μετά από κάνα δυο χρόνια, μπορεί να ξανασυνεργαστούμε και να μου ζητήσει και συγγνώμη. Δεν ξέρω, μπορεί να μην το κάνει και ποτέ. Μπορεί να νιώθει ότι δεν έχει κάποια τέτοια υποχρέωση, αλλά ότι φέρθηκε άσχημα, ναι. Φέρθηκε άσχημα. Δεν θα το πω;».

Κάβουρα - Ραμπότα - Καλυβάτσης - Καναράκης - Βανδή - Κοντογιαννίδης - Κούκουρας στο θέατρο «Χυτήριο»

Κάβουρα - Ραμπότα - Καλυβάτσης - Καναράκης - Βανδή - Κοντογιαννίδης - Κούκουρας στο θέατρο «Χυτήριο»
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top