Αυτό είναι το νέο ζευγάρι του Asia Express!

Ο Πέτρος Πολυχρονίδης ανακοίνωσε στους παίκτες ότι επιστρέφει ένα ζευγάρι

Το Asia Express φτάνει στην 3η και τελευταία χώρα τής μοναδικής αυτής περιπέτειας, την Ταϊλάνδη! Και όπως πάντα η είσοδος στην χώρα κρύβει νέες εκπλήξεις!

Δείτε όλα τα επεισόδια του Asia Express

Ο Πέτρος Πολυχρονίδης ανακοίνωσε στους παίκτες ότι επιστρέφει ένα ζευγάρι στο παιχνίδι από τα … παλιά.

Ο Χρήστος Ζώτος και ο Παύλος Γαλακτερός επέστρεψαν και αυτή τη φορά ως ζευγάρι. Αρχικά οι δυο τους είχαν μπει στο παιχνίδι με τον Στέλιο Λεγάκη ο πρώτος και με τον πατέρα του, Νάσο Γαλακτερό ο δεύτερος. 

«Παιδιά καλωσήρθατε! Είστε το νέο ζευγάρι του Asia Express και διεκδικείτε εκ νέου έπαθλα και ασυλίες εδώ στην Ταϋλάνδη» υπογράμμισε ο Πέτρος Πολυχρονίδης.

«Νιώθω ότι ήμουν ένα σκυλί δεμένο τόσο καιρό και τώρα με έλυσαν. Νιώθω τρελαμένος» παραδέχθηκε, με τη σειρά του, ο Χρήστος Ζώτος για να προδώσει ο Παύλος Γαλακτερός πως κανένας δεν τους περίμενε και βεβαίως είχε απόλυτο δίκιο.

«Δεν το περίμενα με τίποτα να έρθουν ο Ζώτος και ο Παύλος μαζί. Καταρχάς δεν περίμενα ότι ο Ζώτος μπορεί να είναι εδώ και τόσες μέρες εδώ μαζί μας. Δηλαδή αυτό μου έκανε τρομερή εντύπωση. Ήταν εκπληξούλα καλή» παραδέχθηκε η Χριστίνα Κολέτσα μιλώντας στην κάμερα του Asia Express.

«Είναι εντελώς αντίθετοι χαρακτήρες και θέλω να δω πώς θα τα πάνε μεταξύ τους!» είπε ο Fipster!

Ο Χρήστος Ζώτος και ο Παύλος Γαλακτερός

Ο Παύλος Γαλακτερός και ο Χρήστος Ζώτος

«Νομίζω ότι δεν μας περίμενε κανείς! Ενεργειακά τους είδα πιο μαζεμένους» είπε στην κάμερα ο Χρήστος Ζώτος. 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top