GNTM 5: Έφυγε από το πλατό ο Καράβας μετά τον καβγά του με την Καγιά

Οι δυο κριτές είχαν μία έντονη διαφωνία

Δείτε στο βίντεο τη διαφωνία ανάμεσα σε Βίκυ Καγιά και Γιώργο Καράβα

Το ποδόσφαιρο θεωρείται ένα έντονο άθλημα και αυτή η ένταση μεταφέρεται και στο πλατό. Οι κριτές, Βίκυ Καγιά, Τάσος Σοφρωνίου και Γιώργος Καράβας, διαφωνούν μεταξύ τους και οι απόψεις τους σχετικά με το τελικό αποτέλεσμα σε κάποιες φωτογραφίες είναι διαφορετικές. Οι διαφωνίες όμως είναι δημιουργικές και τα κορίτσια μαθαίνουν ένα πολύτιμο μάθημα: κάθε άνθρωπος μπορεί να έχει διαφορετική άποψη, η οποία πρέπει να είναι σεβαστή. Άλλωστε η καθημερινότητα στο modelling έχει αυτό το κομμάτι πολύ έντονο, όμως με σκληρή δουλειά, συνεχής επαγρύπνηση και ισχυρή προσωπικότητα, μπορείς να κερδίσεις μια δουλειά. 

Δείτε όλα τα επεισόδια του GNTM 5

Ο λόγος που διαφώνησε έντονα η Βίκυ Καγιά με τον Γιώργο Καράβα ήταν η φωτογραφία της Ειρήνης. Όπως της είπε ο Γιώργος Καράβας, έχει πολύ ωραία στάση σώματος, αλλά αυτό που τον ενοχλεί είναι ότι δεν κοιτάει την μπάλα. Από την άλλη, η Βίκυ Καγιά δε συμφώνησε και της είπε ότι έχει πετύχει την πόζα. 

«Δεν υπάρχει κανένας ρεαλισμός στο action» συνέχισε ο Γιώργος Καράβας και τότε η Βίκυ Καγιά επέμεινε ότι δεν την ενδιαφέρει η μπάλα αλλά η στάση του μοντέλου.

Η φωτογραφία της Ειρήνης στη δοκιμασία ποδοσφαίρου του GNTM 5

Η φωτογραφία που δίχασε τους κριτές

Το φορτισμένο κλίμα όμως ανάμεσα στους κριτές συνεχίστηκε με τη φωτογραφία της Κάτιας. Τότε η Βίκυ Καγιά είπε στον Γιώργο Καράβα ότι την ενοχλεί που προσπαθεί να της επιβάλλει την γνώμη του.

«Προσπαθείς να επιβληθείς με το ζόρι Γιώργο μου, η γνώμη σου και η γνώμη μου, τι να κάνουμε τώρα, διαφωνούμε. Δεν μπορείς με το ζόρι να επιβληθείς για το πού θα πάει η μπάλα…» είπε η Βίκυ Καγιά με τον Γιώργο Καράβα να αποχωρεί για λίγο από τη θέση του.

Δείτε στο βίντεο την αποχώρηση του Γιώργου Καράβα από το πλατό με τον καβγά του με τη Βίκυ Καγιά:

Τα μοντέλα του GNTM 5 στο πλατό 

Δείτε ολόκληρο το επεισόδιο 16 του GNTM 5

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top