Γερμανού για Σπυροπούλου: «Κανείς δε λέει ποιος της έδωσε την εξουσία»

Έτσι σχολίασε η παρουσιάστρια τη συνέντευξη της Queen Dina!

Δείτε όσα είπε η Ναταλία Γερμανού για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

Την πρόσφατη συνέντευξη που έδωσε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στην Ελένη Μενεγάκη, σχολίασε το μεσημέρι της Κυριακής η Ναταλία Γερμανού στο Καλύτερα δε γίνεται.

Κων. Σπυροπούλου: «Έχω κάνει λάθη, μερικούς εδώ ντρέπομαι να τους δω»

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου μας συστήθηκε τηλεοπτικά πριν από μια δεκαετία στο Μες στην καλή χαρά της Ναταλίας Γερμανού

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου μας συστήθηκε τηλεοπτικά πριν από μια δεκαετία στο Μες στην καλή χαρά της Ναταλίας Γερμανού

«Έχουμε κουβεντιάσει, έχουμε πει πολλά. Επειδή μας είναι πολύ εύκολο, όλα αυτά τα χρόνια που πέρασαν από την εποχή που κάναμε αρχικά μαζί το Μες στην καλή χαρά και μετά αυτή έκανε το Σπίτι μου σπιτάκι μου κι ακούστηκαν πολλά για την εξουσία που είχε στο κανάλι. Η απορία μου είναι η εξής: Πολύ εύκολα λέμε για την Κωνσταντίνα πως φερόταν, τι εξουσία είχε και τα λοιπά. Κανείς δε λέει ποιος της έδωσε αυτήν την εξουσία. Κανείς δε λέει πως αυτό το κορίτσι, που ήταν 23 ετών, κάποιος της έδωσε την ελευθερία να είναι και να συμπεριφέρεται σαν βασιλοπούλα», ανέφερε αρχικά η παρουσιάστρια.

Γραμμέλη για Σπυροπούλου: «Ντρέπεται για κάτι που ντρεπόμασταν εμείς»

Ναταλία Γερμανού & Κωνσταντίνα Σπυροπούλου σε νυχτερινή τους εξόρμηση το 2014

Ναταλία Γερμανού & Κωνσταντίνα Σπυροπούλου σε νυχτερινή τους εξόρμηση το 2014 /Φωτογραφία NDP Photo Agency

«Γιατί δε φταίει ποτέ αυτός που μας δίνει το δικαίωμα να έχουμε αυτήν την εξουσία και πάντα φταίει το κοριτσάκι; Αυτός που της λέει: "Βγες κοριτσάκι μου, κάνε ό,τι γουστάρεις, διώξε όποιον θέλεις, πρόσλαβε όποιον θέλεις". Αυτό με πειράζει. Είναι πάρα πολύ εύκολο να βγαίνεις και να λες ότι "μου έκανε αυτό" και μετά στους άλλους, στους πιο ισχυρούς είμαστε κότες. Την κέρδισε με κάποιον τρόπο κι εξακολουθώ να λέω ότι ποτέ δεν φταίει μόνο ένας… Έχω κάνει κι εγώ τα λάθη μου και της αναγνωρίζω το δικαίωμα να γυρνάει τον χρόνο πίσω, αναλογίζεται όσα έχουν συμβεί, να τα αφήνει όλα πίσω και να ξεκινάει το καινούργιο κεφάλαιο της ζωής της με τον άνθρωπό της, με το μωρό που περιμένει και να της ευχόμαστε ολόψυχα όλα να πάνε καλά», σχολίασε η Ναταλία Γερμανού.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top