Πρόεδρος εκδιδομένων σε Λιάγκα: «Με ξέρεις αγόρι μου, ήρθες σπίτι μου»

«Πάγωσε» ο παρουσιαστής με την ατάκα της Έλλης Κανελλοπούλου

Γιώργος Λιάγκας

Τηλεφωνική επικοινωνία με την πρόεδρο του Σωματείου Εκδιδομένων Προσώπων Ελλάδος είχε ο Γιώργος Λιάγκας το πρωί της Τρίτης στο Πρωινό, στο πλαίσιο της υπόθεσης με τον 53χρονο στον Κολωνό

Ξέσπασε ο Λιάγκας: «Σας ακούω τόσα χρόνια να λέτε μαλ…»

Η Έλλη Κανελλοπούλου, όμως, τον έκανε να χάσει το χρώμα του για μερικά δευτερόλεπτα «Καλημέρα! Με ξέρεις αγόρι μου, έχεις έρθει και στο σπίτι μου πριν χρόνια με τον Αρναούτογλου που θέλατε να κάνετε ένα βιβλίο» είπε στην αρχή της κουβέντας τους κι ο ελαφρώς σοκαρισμένος Γιώργος Λιάγκας σχολίασε: «Πάλι καλά που είπες ότι ήρθαμε να κάνουμε ρεπορτάζ, στα πλαίσια της εκπομπής του Γρηγόρη Αρναούτογλου που έκανε τότε για τη νύχτα. Γιατί έτσι όπως το πες…».

«Δε λέω ψέματα, σιχαίνομαι τα ψέματα», απάντησε εκείνη στον «αέρα», μιλώντας στη συνέχεια για το κατά πόσο η 12χρονη βιαζόταν σε οίκους ανοχής της Αθήνας.

Μετά το τέλος της τηλεφωνικής επικοινωνίας, ο Γιώργος Λιάγκας είπε χαμογελώντας: «Ξεκίνησε απότομα και λέω… θα τα ακούσουμε όλα!». «Ψυχρολουσία Γιώργο ε;», σχολίασε η Άρια Καλύβα, με τον δημοσιογράφο να ξεκαθαρίζει: «Δεν ανησυχώ για κάτι Άριά μου, πίστεψέ με».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top