Πρώην παίκτρια κατέθεσε αγωγή κατά του Survivor - Ζητά 200.000 ευρώ

Όσα είπε ο δικηγόρος της, Απόστολος Λύτρας, για τον τραυματισμό της

Δείτε όσα είπε ο δικηγόρος Απόστολος Λύτρας στην εκπομπή MEGA Καλημέρα

Πρώην παίκτρια του Survivor που συμμετείχε στο ριάλιτι επιβίωσης το 2021 κι αποχώρησε οικειοθελώς, λόγω τραυματισμού στο πόδι της, στρέφεται κατά του Ατζούν Ιλιτζαλί και της εταιρίας παραγωγής του παιχνιδιού, Acun Medya.

Ο λόγος για τη Σοφία Μαργαρίτη, της οποίας ο δικηγόρος. Απόστολος Λύτρας, μίλησε το πρωί της Τρίτη στο MEGA Καλημέρα για την αγωγή που κατέθεσε κατά του Survivor η 42χρονη μητέρα δύο παιδιών.

Η Σοφία Μαργαρίτη ήταν μια από τις πολυσυζητημένες παίκτριες του Survivor

Η Σοφία Μαργαρίτη ήταν μια από τις πολυσυζητημένες παίκτριες του Survivor

«Η αγωγή κατατέθηκε, περιμένουμε τώρα μέσα στο επόμενο διάστημα να συζητηθεί η συγκεκριμένη αγωγή που ζητάει για την ηθική βλάβη που έχει υποστεί, είναι 200.000 ευρώ και περιμένουμε να δούμε τι θα αποφασίσουν τα ελληνικά δικαστήρια.

Θέλω να σας εξηγήσω τι γίνεται με αυτό το παιχνίδι, γιατί ο κόσμος δεν το γνωρίζει. Πηγαίνοντας εκεί κάποιος, ας τους πούμε παίκτες, τον βάζουν να υπογράψει μία σύμβαση, η οποία είναι άκρως καταχρηστική σε όλους τους όρους, ότι δηλαδή η παραγωγή δε φέρει ευθύνη για τίποτα. Είτε πάει κάποιος εκεί, λοιπόν, και πεθάνει από ασιτία ή τραυματιστεί ή γίνει λάθος διάγνωση, η παραγωγή δεν έχει καμία ευθύνη, αυτό τους βάζουν να υπογράψουν.

Το υπογράφουν μεν αλλά είναι καταχρηστικός. Ο νόμος υπερτερεί της υπογραφής. Εκμεταλλεύονται την οικονομική ανάγκη που έχουν οι παίκτες. Το ζήτημα είναι η καταχρηστικότητα των όρων που δεν τους βλέπουμε για πρώτη φορά», τόνισε ο δικηγόρος της πρώην παίκτριας.

«Δεν πάει να πει ότι αν υπογράφεις έναν όρο ότι δεν είναι καταχρηστικός. Το δικαστήριο μπορεί να ακυρώσει αυτόν τον όρο. Η εντολέας μου, ερχόμενη στην Ελλάδα της έκαναν διαφορετική διάγνωση. Στο ριάλιτι ακούμε την λέξη "paramedico", που δεν είναι γιατρός. Μετά την ανάγκασαν να συνεχίζει. Η γυναίκα δεν μπορεί να περπατήσει από αυτό που έπαθε. Συνεχίζει να κάνει επεμβάσεις και να επισκέπτεται γιατρούς», είπε σε άλλο σημείο.

«Βλέπουμε μια τεράστια παραγωγή που δεν την έχουν πάρει ούτε ένα τηλέφωνο. Η διάγνωση που της έγινε από άνθρωπο, που δεν ήταν γιατρός, είναι ότι δεν έχει πρόβλημα και πρέπει να συνεχίσει. Αν έχουμε μία καλή πρόταση από την άλλη πλευρά, θα δούμε σοβαρά το ενδεχόμενο του εξωδικαστικού συμβιβασμού», κατέληξε.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top