Ελένη Μενεγάκη: Η απορία της για τον λούτσο που έγινε viral 20 χρόνια πριν!

Θυμήθηκε μια από τις ξεκαρδιστικές της στιγμές στην τηλεόραση

Δείτε το απόσπασμα από την εκπομπή Fishy

Πρώτη καλεσμένη στην εκπομπή Fishy του Γιάννη Τσιμιτσέλη που έκανε πρεμιέρα στο Mega την Κυριακή, ήταν η Ελένη Μενεγάκη.

Ελένη Μενεγάκη: «Είμαι εγώ γυναίκα καριέρας, ας πούμε;»

Αφού η παρουσιάστρια πήγε για ψάρεμα με τον ηθοποιό στο αγαπημένο της νησί, την Άνδρο, το βράδυ οι δυο τους απόλαυσαν την ψαριά τους σε ένα πολύ όμορφο δείπνο.

Αφού ψάρεψαν, ο Γιάννης Τσιμιτσελης έκανε το δείπνο στη «βασίλισσα» της TV!

Αφού ψάρεψαν, ο Γιάννης Τσιμιτσελης έκανε το δείπνο στη «βασίλισσα» της TV!

Με πολύ χιούμορ, ο ηθοποιός και παρουσιαστής βρήκε την ευκαιρία να τη ρωτήσει για την περίφημη απορία που είχε εκφράσει πριν από 20 χρόνια στην τότε εκπομπή της, τον Πρωινό Καφέ, για το - διάσημο πλέον ψάρι - τον λούτσο.

Μενεγάκη: «Είδα αυτό το πλάνο και πολύ με απασχόλησε, προβληματίστηκα»

Η Ελένη Μενεγάκη σε μια από τις σπάνιες τηλεοπτικές της συνεντεύξεις

Η Ελένη Μενεγάκη σε μια από τις σπάνιες τηλεοπτικές της συνεντεύξεις

«Αυτό το ψάρι δεν το ήξερα μέχρι τη μέρα που το μαγείρεψε η κυρία Βέφα (σ.σ. Αλεξιάδου) στην εκπομπή. Πού να το ξέρω κι εγώ τότε 25-26 χρονών; Ούτε είχα δώσει ιδιαίτερη σημασία όταν το μαγείρεψε απλά είχα κάνει εκείνη την ερώτηση. Μου φάνηκε αστείο… Όταν ήρθε καλεσμένος ο Θέμος (σ.σ. Αναστασιάδης) μετά από τρεις εβδομάδες, ήρθε φέρνοντας μια σακούλα με έναν λούτσο και μου είπε, “να τος Ελένη, αυτός είναι αυτός που αναρωτιόσουν. Αυτός είναι!” και ξεκαρδίστηκα, Ακόμα και σήμερα γελάω με οτιδήποτε μου κάνει λίγο πιο…. πειραγμένο. Τότε; Τότε νομίζω μίλαγε μόνος του στην εκπομπή. Εγώ πρέπει να του έκανα μισή ερώτηση. Κι έμεινε, μέχρι και σήμερα», είπε γελώντας η Ελένη Μενεγάκη.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top