Ελένη Μενεγάκη: «Είμαι εγώ γυναίκα καριέρας, ας πούμε;»

Η διάσημη Ελληνίδα παρουσιάστρι αναρωτιέται

Με αφορμή τη συνέντευξη της Ελένης Κρίτα στην Ελένη Μενεγάκη και όσα είπε για την προσωπική της ζωή, η διάσημη Ελληνίδα παρουσιάστρια ρώτησε τους συνεργάτες της αν τη θεωρούν «γυναίκα καριέρας».

Όπως τόνισε, πάντα την ενδιέφερε και η προσωπική της ζωή και όχι μόνο η επαγγελματική.

μενεγακη γυναικα καριερας

Ελένη Μενεγάκη: Οι φωτογραφίες που στέλνει συνεχώς στον Μάκη Παντζόπουλο

«Εγώ μπορώ να ρωτήσω κάτι άλλο; Με ενδιαφέρει η γνώμη σας. Είπε η Ελένη Κρίτα πως δεν ήμουν γυναίκα καριέρας, πάντα είχε προτεραιότητα η ζωή μου. Και η ερώτησή μου…  γιατί θέλω να καταλάβω... Είμαι γυναίκα καριέρας; Γιατί πάντα με ενδιέφερε η ζωή μου. Δεν υπήρξε περίοδος που δεν με ενδιέφερε. Αλλά αναρωτιέμαι: με λες εμένα γυναίκα καριέρας;», ρώτησε η παρουσιάστρια.

Στη συνέχεια, η Ελένη Μενεγάκη εξήγησε on air πως την ενδιαφέρουν το ίδιο και οι δύο τομείς της ζωής της. Και η καριέρα της αλλά και η προσωπική της ζωή. 

«Και τα δύο με ενδιέφεραν πολύ, για αυτό και είμαι ακόμα εδώ. Αλλά, επειδή το τόνισε, αναρωτιέμαι. Οι γυναίκες που κάνουν καριέρα, μπορεί όλη τους η ζωή να είναι η καριέρα τους, μπορεί και όχι. Μπορεί να είναι και η προσωπική τους ζωή. Όχι; Εγώ πάντα όταν λένε κάτι οι άλλοι, σκέφτομαι τον εαυτό μου μέσα σε αυτό», εξήγησε.
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top