Γιώργος Λιανός: Τι είπε για τη συμμετοχή του Αγγελόπουλου στο Survivor

Σχολίασε πρώτη φορά τις φήμες για τον Ντάνο

Ο Γιώργος Λιανός σχολίασε πρώτη φορά τις φήμες που ακούγονται ότι ο Γιώργος Αγγελόπουλος θα συμμετέχει φέτος στο Survivor All Star.

Χθες, έγινε γνωστό πως ο νικητής του πρώτου Survivor είπε τελικά το πολυπόθητο «ναι», αλλά όχι για να μπει ως παίκτης. Συμφώνησε να έχει ένα μερίδιο στην παρουσίαση του ριάλιτι επιβίωσης.

Γιώργος Αγγελόπουλος: Υπέγραψε για το «Survivor all star»

Η κάμερα της εκπομπής Breakfast@Star και ο δημοσιογράφος Σαράντης Μαριεττής συνάντησαν τον Γιώργο Λιανό, ο οποίος σχολίασε την είδηση και αποκάλυψε τους παίκτες που θα ήθελε ο ίδιος να δει στο Survivor All Star.

Ντάνος

Γιώργος Αγγελόπουλος / Φωτογραφία: NDP

Δείτε όλη την εκπομπή Breakfast@star

«Καλύτερα να ρωτήσετε τον Γιώργο Αγγελόπουλο. Ειλικρινά μακάρι να ήταν στο χέρι το δικό μου και του Γιώργου Αγγελόπουλου και του Σάκη Τανιμανίδη να αποφασίζουμε ποιος θα το παρουσιάζει. Σίγουρα η παρουσία του Γιώργου Αγγελόπουλου, που ήταν και ένας από τους νικητές, θα ήταν τιμή. Το ίδιο ισχύει και για τον Ηλία Γκότση, την Κατερίνα Δαλάκα, τον Σάκη Κατσούλη. 

Άτομα που έφεραν εις πέρας όλη τη διαδικασία του Survivor. Κάτι έχω μάθει για τα πρόσωπα που θα μπουν, πάω τακτικά από το γραφείο, απλά θα μου επιτρέψετε να το κρατήσω για μένα, γιατί είναι κάποια πράγματα που θα πρέπει να μείνουν μυστικά μέχρι να έρθει η στιγμή της ανακοίνωσης, η οποία αργεί», είπε ο Γιώργος Λιανός.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top