Ο Βαγγέλης Περρής απαντά για Γιώργο Λιάγκα και Δούκισσα Νομικού

Πώς σχολιάζει τις φήμες περί αποχώρησης της Δούκισσας από το «Πρωινό»

Σαν «βόμβα» έσκασε πριν μερικές ώρες η είδηση ότι η Δούκισσα Νομικού πρόκειται να αποχωρήσει οριστικά από το «Πρωινό» το οποίο συμπαρουσιάζει με τον Γιώργο Λιάγκα.

Θρίλερ με τη Δούκισσα Νομικού: Μένει ή φεύγει από το Πρωινό;

Ο Βαγγέλης Περρής, ο οποίος είναι ένας άνθρωπος με πολυετή εμπειρία στην τηλεόραση αναφέρθηκε στη νέα του συνέντευξη και για τις φήμες που θέλουν τη Δούκισσα να… τα μαζεύει και να φεύγει από την πρωινή εκπομπή του Ant1.

Ο Βαγγέλης Περρής απαντά για Γιώργο Λιάγκα και Δούκισσα Νομικού

«Δεν έχω κάποιο στοιχείο. Θα μπορούσα να μιλήσω και με τους δύο αλλά εφόσον οι ίδιοι δεν το επιδιώκουν, δεν θα γίνω αδιάκριτος να τους πάρω τηλέφωνο. Νομίζω το πράγμα θα κατασταλάξει. Πρέπει να γίνει ώσμωση. Είναι δύο προϊόντα, τα οποία θα πρέπει να ενωθούν. Μερικές φορές δεν είναι υποχρεωτικό ότι θα ενωθούν και μπορεί το καθένα να παραμείνει με τα συστατικά του. Μπορεί να υπάρξει αλλά ο καθένας θέλει να διαφυλάξει το δικό του χαρακτηριστικό κι όραμα, το κανάλι πρέπει να διαφυλάξει το προϊόν του και την επένδυσή του και αυτά τα πράγματα ανακατεύονται και μπορεί πολλές φορές να μην προκύψει η σούπα και να είναι ξεχωριστά τα προϊόντα» είπε ο Βαγγέλης Περρής στην εκπομπή Open Weekend.

«Εγώ πιστεύω πολύ στην Δούκισσα αλλά δεν είμαι αντικειμενικός. Όταν μιλώ για συγκεκριμένα πράγματα και ανθρώπους και έχω ένα δέσιμο, δεν νομίζω ότι είμαι αντικειμενικός. Νομίζω ότι είναι καλή στο “Πρωινό”, ο Γιώργος Λιάγκας είναι πολύ καλός στο “Πρωινό” και οι δύο μαζί δεν ξέρω τι αποτέλεσμα μπορούν να έχουν. Είναι μια πολύ ιδιαίτερη συνθήκη. Ήταν η Φαίη που είχε καλέσει τον Γιώργο, η εκπομπή πήρε μια συγκεκριμένη μορφή αλλά ήταν πάντα η Φαίη παρούσα. Έφυγε η Φαίη, επομένως ο Γιώργος απέκτησε περισσότερο χώρο. Σε αυτόν το χώρο πρέπει να μπει ένας άνθρωπος» ανέφερε ο δημοσιογράφος.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top