Τάσος Ξιαρχό: «Η δημόσια κατακραυγή με οδήγησε στην απόπειρα αυτοκτονίας»

Όσα δήλωσε για το πολυσυζητημένο συμβάν έναν χρόνο πριν...

Δείτε όσα είπε ο Τάσος Ξιαρχό στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου

Με αφορμή τις απειλές του Πάνου Αργιανίδη, του μάνατζερ ράγκμπι που γνωρίσαμε μέσα από το πρώτο Survivor, ότι θα βάλει τέλος στη ζωή του, ο Τάσος Ξιαρχό μίλησε στην εκπομπή Super Κατερίνα για τη δική του απόπειρα αυτοκτονίας

Τάσος Ξιαρχό: Ο λόγος που απέρριψε δυο φορές πρόταση για το Survivor

«Είναι κάτι πολύ περίεργο και προσωπικό κι αν δεν το έχεις βιώσει -είτε έχει δίκιο ή άδικο- να φτάνεις στο τέλμα είναι πολύ σκληρό. Την έκανα την απόπειρα αυτοκτονίας, ευτυχώς δεν πέτυχε, απέτυχε. Οποιοσδήποτε κάνει αυτό το πράγμα δεν σημαίνει ότι την επόμενη μέρα δεν υπάρχει ζωή. Μπορείς να ζήσεις φανταστικά και να το έχεις ως παράδειγμα προς αποφυγή. Αν σκέφτεσαι να το κάνεις, να σκέφτεσαι ότι όταν πεθαίνουμε αφήνουμε πίσω μας ανθρώπους που μας αγαπάνε. Έτσι είχε γίνει και σε μένα. Δεν απαντούσα στους δικούς μου, ενώ πάντα απαντάω. Η δημόσια κατακραυγή με ανάγκασε να κάνω απόπειρα αυτοκτονίας», είπε αρχικά.

Ο Τάσος Ξιαρχό μίλησε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου

Ο Τάσος Ξιαρχό μίλησε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου

«Τώρα που το σκέφτομαι είναι σίγουρα λάθος, ένα λάθος που μου έδωσε πολλά καλώς ή κακώς. Δεν μπορείς να εμπιστεύεσαι ούτε τον ίδιο σου τον εαυτό, πόσο μάλλον τους άλλους. Ήταν δύσκολο να βρω δουλειά μετά, αλλά πάντα τα κουμαντάρω. Δεν έχω πάει ποτέ σε ψυχολόγο ή ψυχίατρο. Το κουβαλάω, πάντα θα το κουβαλάω», εξομολογήθηκε ο Τάσος Ξιαρχό. 

Μέρι Παππά: «Ο Τάσος Ξιαρχό μου ζήτησε συγγνώμη και μου είπε να βρεθούμε»

Θυμίζουμε ότι τον Νοέμβριο του 2021, ο Τάσος Ξιαρχό αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει ύστερα από τις τεράστιες αντιδράσεις που προκάλεσε όταν σε ένα βιντεάκι του στο Instagram κορόιδευε μια κοπέλα για τα κιλά της.

Ο Τάσος Ξιαρχό έχει χορογραφήσει αρκετές φορές την Josephine

Ο Τάσος Ξιαρχό έχει χορογραφήσει αρκετές φορές την Josephine /Φωτογραφία NDP Photo Agency
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top