Τάσος Ξιαρχό: Ο λόγος που απέρριψε δυο φορές πρόταση για το Survivor

Ποια η σχέση του με την Κόνι Μεταξά;

Το όνομά του συζητιέται κάθε χρόνο για το Survivor, όπου θα αγωνιζόταν με την ομάδα των Διασήμων. Ο λόγος για τον Τάσο Ξιαρχό, ο οποιός παρά την έντονη φημολογία, δεν έχει μέχρι στιγμής ετοιμάσει βαλίτσες για Άγιο Δομίνικο.

«Ήταν η χειρότερη χρονιά»: Οι επώνυμοι που θέλουν να ξεχάσουν το 2021

Τον λόγο που απέρριψε δυο φορές πρόταση να βρεθεί στο reality επιβίωσης, εξήγησε ο γνωστός χορογράφος στην εκπομπή «Super Κατερίνα». 

«Θα ήθελα κάποια στιγμή να πάω στο Survivor, αλλά νομίζω θα το κάνω μετά από χρόνια που θα είμαι λίγο πριν τη σύνταξη. Για το Survivor μου έχει γίνει πρόταση δύο φορές. Είχαμε μιλήσει και φέτος, αλλά ήταν πριν από το συμβάν και μετά φοβήθηκαν».

Το τελευταίο διάστημα, ο Τάσος Ξιαρχό με την Κόνι Μεταξά έχουν απομακρυνθεί, αν και στο παρελθόν έκαναν στενή παρέα. Όπως αποκάλυψε ο ίδιος στην πρωινή εκπομπή η σχέση τους πηγαίνει καλύτερα, πρόσφατα μάλιστα βγήκαν για καφέ. 

Κόνι Μεταξά: Έτσι απάντησε όταν τη ρώτησαν για τον Τάσο Ξιαρχό

«Με την Κόνι πήγαμε πρόσφατα για καφέ. Με την Κόνι μιλήσαμε προχθές το βράδυ, στείλαμε ωραία χαμογελάκια, οπότε απαλύνεται. Το 2022, λέει, φέρνει παλιές γνωριμίες σε νέα εδάφη. Με την Κόνι είχαμε και πρόταση για τη Eurovision, αλλά δεν έκατσε».

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top