Μέρι Παππά: «Ο Τάσος Ξιαρχό μου ζήτησε συγγνώμη και μου είπε να βρεθούμε»

Το κορίτσι με το ριγέ μπλουζάκι μιλάει στην εκπομπή « Τι λες τώρα!»

Την πρώτη της τηλεοπτική της συνέντευξη έδωσε η Μέρι Παππά, το κορίτσι που έγινε γνωστό από τα Instastories και το bullying που δέχθηκε από τον Τάσο Ξιαρχό για το ριγέ μπλουζάκι της. 

Ο Ξιαρχό πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο και έκανε τις πρώτες του δηλώσεις

Η Μέρι μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Τι λες τώρα!» και αποκάλυψε πως ο γνωστός χορευτής - χορογράφος επικοινώνησε μαζί της και κανόνισαν να συναντηθούν, ύστερα από όσα προηγήθηκαν.

Ο Τάσος Ξιαρχό

Ο Τάσος Ξιαρχό κέρδισε το J2US το 2020 με την Κόνι Μεταξά /Φωτογραφία NDP Photo Agency

Μετανιωμένος ο Τάσος Ξιαρχό - Θέλει να επικοινωνήσει με την κοπέλα 

Τάσος Ξιάρχο: «Προσπάθησα να αυτοκτονήσω» - Στο Ιπποκράτειο ο χορογράφος

μερι παππά

Μέρι Παππά: «Ο Τάσος Ξιαρχό μου ζήτησε συγγνώμη και μου είπε να βρεθούμε»

«Είμαι καλύτερα και πιο ψύχραιμη μιας και ο Τάσος επικοινώνησε σήμερα μαζί μου. Μου ζήτησε συγγνώμη και μου είπε να βρεθούμε. Σκοπεύω να βρεθώ μαζί του, να μιλήσουμε και θεωρώ ότι για μένα έχει λήξει όλο αυτό. Δεν κατάλαβα ότι με τραβούσε βίντεο. Δεν ήξερα ποιος είναι ο Τάσος Ξιαρχό. Μια φίλη μου μού έστειλε το βίντεο. Στην αρχή είπα ότι τόσα κορίτσια έχουν ριγέ μπλούζα, αλλά μετά είδα το πρόσωπό μου», είπε αρχικά η Μέρι Παππά.

Η κοπέλα είπε στη συνέχεια: «Αφού έκλαψα και στεναχωρήθηκα ένιωσα θυμό. Είμαι από τους Αγίους Σαράντα κι έχω δεχθεί ρατσισμό για την καταγωγή μου, τα κοντά μαλλιά μου, τη φωνή μου, τα κιλά μου. Από την ώρα που είδα το βίντεο η καθημερινότητά μου έγινε τραγική. Πήρα ξαφνικά μια προσοχή που εν τη αποζήτησα εγώ. Έκλαιγα πολύ, πήρα άδεια από τη δουλειά μου γιατί δεν μπορούσα να το διαχειριστώ».
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top