Μετανιωμένος ο Τάσος Ξιαρχό - Θέλει να επικοινωνήσει με την κοπέλα

Για να της ζητήσει συγγνώμη

Δείτε δηλώσεις της μητέρας του Τάσου Ξιαρχό στην εκπομπή Tlive

Την οργή του κόσμου προκάλεσε πρόσφατα ένα βίντεο του Τάσου Ξιαρχό στο instagram, σύμφωνα με το οποίο σχολιάζει αρνητικά μία κοπέλα σε διπλανό τραπέζι καταστήματος εστίασης για την εξωτερική της εμφάνιση. 

Ενοχλημένη η Φαίη Σκορδά με το μήνυμα που της έστειλε ο Τάσος Ξιαρχό

Ο χορογράφος αποδοκιμάστηκε έντονα από τον κόσμο του διαδικτύου, καθώς όχι μόνο κορόϊδέψε μία κοπέλα για τα κιλά της, αλλά τη βιντεοσκόπησε κιόλας εν αγνοία της.

Τάσος Ξιαρχό: Ξεσπά η μητέρα του - «Μου στέλνουν ότι θα τον αποτελειώσουν»

Σύμφωνα με νέες δηλώσεις του που μετέδωσε η εκπομπή «Super Κατερίνα», έχει μετανιώσει για τη συμπεριφορά του κι επιθυμεί να έρθει σε επικοινωνία με την κοπέλα, προκειμένου να ζητήσει συγγνώμη.

«Θεωρώ κρίμα που νιώθει τύψεις η κοπέλα, δεν φταίει σε τίποτα. Αυτό που συνέβη με συγκίνησε και σύντομα θα επικοινωνήσω μαζί της για να λυθούν όλα και να τελειώσει αυτή η ιστορία». 

Κατέβηκαν οι αναρτήσεις του από το instagram 

Όπως ήταν φυσικό ο λογαριασμός του στο instagram δέχεται τις τελευταίες μέρες εκατοντάδες επισκέψεις, ενώ τα report από οργισμένους χρήστες του διαδικτύου είναι απανωτά. Αυτός ήταν και ο λόγος που το προφίλ του για κάποιο διάστημα δεν εμφανιζόταν στις αναζητήσεις του δημοφιλούς κοινωνικού μέσου.

Τα ξημερώματα της Πέμπτης (4/10) το προφίλ του Τάσου Ξιαρχό επανήλθε, αλλά λειψό. Οι followers του έπεσαν κατακόρυφα, ενώ ο ίδιος κατέβασε όλες τις δημοσιεύσεις του, αφήνοντας μόνο την τελευταία.

Η μοναδική ανάρτηση του χορογράφου είναι ένα βίντεο από τη συνεγασία του με την τραγουδίστρια και Youtuber Natasha Kay.

Ο Τάσος Ξιαρχό μιλά μέσα από το δωμάτιο της ψυχιατρικής κλινικής

 

 

 

 

 

 

 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top