Σασμός - Στάθης Μαντζώρος: To spoiler του «Παντελή» για τον «Μαθιό»

«Ο ρόλος μου στον Σασμό έχει μια αγριάδα»

Ο Σασμός επέστρεψε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες και οι εξελίξεις στη β’ σεζόν αναμένεται να είναι καταιγιστικές.

Σασμός: Οι νέοι χαρακτήρες που θα δούμε στη Β' σεζόν της σειράς

Ο Στάθης Μαντζώρος μίλησε στο Happy Day για την οικογένειά του, λέγοντας πως με τη σύζυγό του, γυμνάστρια στο επάγγελμα έχουν αποκτήσει δύο γιους, 9 και 6 ετών.

Στάθης Μαντζώρος

«Διεκδίκησα κι ερωτεύτηκα τη γυναίκα από την πρώτη ματιά. Ήταν έντονο το συναίσθημα και το ακολούθησα». Ως μπαμπάς έχει υπάρξει… «αγχωτικός και υπερπροστατευτικός», ιδιαίτερα με το πρώτο του παιδί, τον Γιάννο. «Ήταν το άγνωστο». Όταν ήλθε ο δεύτερος γιος του, ο Αλέξανδρος «τα πράγματα ισορρόπησαν».

Ο αγαπημένος καφετζής της Άνω Ποριάς αναφέρθηκε και στον τηλεοπτικό  «Παντελή»: «Ο Παντελής είναι σαν τον βράχο, έχει μία αγριάδα. Είναι διαφορετικά να μεγαλώνεις δίπλα σε έναν βράχο και διαφορετικά να μεγαλώνεις δίπλα σε ένα βελούδο. Υπήρξαν στιγμές, ειδικά με τα παιδιά του, που άρχισε αυτός ο βράχος να παίρνει άλλη μορφή».

Σασμός: Αυτή είναι η φράση που χαρακτηρίζει τον τηλεοπτικό Παντελή

Κλείνοντας, ο ταλαντούχος ηθοποιό τόνισε ότι ο Μαθιός θα περάσει από την περιπέτειά του, όπως και οι υπόλοιποι χαρακτήρες. «Η δεύτερη χρονιά θα επικεντρωθεί στο χωριό και θα αναπτυχθούν οι χαρακτήρες και το παρελθόν τους».

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top