Σασμός: Αυτή είναι η φράση που χαρακτηρίζει τον τηλεοπτικό Παντελή

Ο Στάθης Μαντζώρος στην παρέα του «Breakfast@star»

Ο Στάθης Μαντζώρος είναι ένας ηθοποιός που αγαπά πολύ τη δουλειά του και έχει πρωταγωνιστήσει σε πάρα πολλά θεατρικά έργα. Τη φετινή τηλεοπτική σεζόν τον απολαμβάνουμε στη σειρά «Σασμός» όπου υποδύεται τον «Παντελή», το καφετζή του χωριού.

Ζόρικος, κακότροπος και στριφνός χωρίς ευαισθησίες. Ο ταλαντούχος ηθοποιός βρέθηκε στην παρέα του «Breakfast@star» και μίλησε για τον ρόλο του σημειώνοντας: «Μου αρέσει στους χαρακτήρες που κάνω να βρίσκω μία φράση που τους αντιπροσωπεύει. Αυτή η φράση που ταιριάζει στον Παντελή είναι: «Τι θα πει ο κόσμος». Αυτό του δημιουργεί πίεση εκ των πραγμάτων και φόβο. Φοβάται να μη σχολιαστεί ο ίδιος. Θα υπάρξει στιγμή που θα συγκρουστεί. Θα έχει να κάνει με πολλά πράγματα και εκεί θα ξεδιπλωθεί ο χαρακτήρας του».

Στάθης Μαντζώρος

«Το μόνο κοινό που έχω με τον Παντελή είναι ότι έχω μεγαλώσει κι εγώ σε επαρχία», πρόσθεσε.
Να αναφέρουμε λοιπόν ότι ο Στάθης Μαντζώρος έχει γεννηθεί και μεγαλώσει στη Βοιωτία και όπως είπε στα 23 του πήρε την πιο δική του απόφαση, να ασχοληθεί με την υποκριτική.

«Να σου πω την αλήθεια υπάρχει μια λεπτομέρεια. Μόλις έκλεισα το βιβλίο του Νίκου Καζαντζάκη «Αναφορά Στον Γκρέκο» το έβαλα μέσα στη βαλίτσα μαζί με τα ρούχα μου, χαιρέτησα και είπα παιδιά κάπου θέλω να πάω», ανέφερε για την απόφασή του να γίνει ηθοποιός.


Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Breakfast@star»

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top