Elif: Ο Κερέμ κάνει ερωτική εξομολόγηση στην Ασλί - Δες το νέο επεισόδιο

Μη χάσετε τις εξελίξεις του επεισοδίου 1142

Δείτε πώς τελείωσε το επεισόδιο 1142

Η Μελέκ κρυφακούει τη συζήτηση του Κερέμ και της Χουμεϊρά για την Ασλί. Ο Κερέμ λέει στην αδελφή του ότι νιώθει τύψεις επειδή κατηγόρησε την Ασλί νομίζοντας ότι είχε σχέση. Η Μελέκ διστάζει να μοιραστεί αυτές τις πληροφορίες με την Aσλί.

Δείτε το νέο επεισόδιο της Elif (1142)

Η Χουμεϊρά αποφασίζει να πάει στην πατρίδα της Κιγιμέτ μαζί με τον Λεβέντ για να μάθει ό,τι μπορεί αλλά δεν λένε τίποτα σε κανέναν. Η Kιγιμέτ κάνει ένα κόλπο στον Mαχίρ για να τον πείσει να συναντηθεί μαζί της. Η Μελέκ αποφασίζει να μοιραστεί, όσα άκουσε από τον Κερέμ, με την Ασλί και εκείνη τηλεφωνεί στη συνέχεια αμέσως στον Κερέμ.

Η Χουμεϊρά και ο Λεβέντ δεν μπορούν να βρουν τίποτα στη γειτονιά της Κιγιμέτ και απελπίζονται. Τελικά βρίσκουν μια γυναίκα που γνωρίζει την Κιγιμέτ. Η γυναίκα δεν θυμάται πολλά αλλά τους δίνει μερικές συγκλονιστικές πληροφορίες. Η Κιγιμέτ έχει έναν γιο! Η Ασλί συναντά τον Κερέμ και εκείνη διαμαρτύρεται έντονα για τις υποθέσεις, που έκανε εις βάρος της.

Ο Κερέμ δεν μπορεί να πει τίποτα, νιώθει τύψεις και μετανιώνει που δεν την εμπιστεύτηκε. Ο Μαχίρ συναντιέται με την Κιγιμέτ για τελευταία φορά και σπάει όλους τους δεσμούς μεταξύ τους. Δε θέλει να μπλέξει άλλο στα κακοήθη σχέδιά της. Ο Κερέμ εξομολογείται τον έρωτά του για την Ασλί. Θα μπορέσει όμως η Ασλί να τον συγχωρήσει;

Δείτε όλα τα επεισόδια της Elif

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top