Τηλεοπτικές πρεμιέρες: Τι φόρεσαν οι Ελληνίδες παρουσιάστριες

Το λευκό κυριάρχησε στις στιλιστικές τους επιλογές

Δείτε στο βίντεο την έναρξη της πρεμιέρας του Breakfast@star

Την τιμητική τους είχαν τη Δευτέρα οι παρουσιάστριες της ψυχαγωγικής και ενημερωτικής ζώνης, αφού έκαναν πρεμιέρα οι περισσότερες εκπομπές της σεζόν.

Το λευκό ήταν το χρώμα που κυριάρχησε στις στιλιστικές επιλογές των παρουσιαστριών, ωστόσο, υπήρξαν και κάποιες που έκαναν τη διαφορά!

Ελένη Χατζίδου: Τι φόρεσε στην πρεμιέρα του Breakfast@star

Ανάμεσά τους η Ελένη Χατζίδου, η οποία είπε την πρώτη «καλημέρα» μέσα από τη συχνότητα του Star μαζί με τον σύζυγό της, Ετεοκλή Παύλου. Η λαμπερή παρουσιάστρια του Breakfast@star επέλεξε ένα mini, κρουαζέ φόρεμα σε bold print, στις αποχρώσεις του λευκού και του φούξια. Η Ελένη ολοκλήρωσε το colorblocking με ένα ζευγάρι λεπτεπίλεπτα strappy πέδιλα σε μωβ χρώμα. 

Ελένη Χατζίδου: Τι φόρεσε στην πρεμιέρα του Breakfast@star

Breakfast@star: Πρεμιέρα για Χατζίδου-Παύλου: «Δεν κοιμήθηκα όλο το βράδυ»

Ζήνα Κουτσελίνη: Τι φόρεσε στην πρεμιέρα της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα»

Ζήνα Κουτσελίνη: Τι φόρεσε στην πρεμιέρα της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα»

Η Ζήνα Κουτσελίνη προτίμησε να βάλει χρώμα στο πρώτο της look για τη φετινή σεζόν και συγκεκριμένα επέλεξε ένα φούξια σύνολο που αποτελούνταν από crop μπλούζα και παντελόνα.

Ελεονώρα Μελέτη: Τι φόρεσε στην πρεμιέρα του «Mega Καλημέρα»

Αν και η Ελεονώρα αγαπά τα απλά, αυστηρά looks σε ανδρόγυνο style, φέτος έκανε τη διαφορά με ένα strapless, 50s, midi φόρεμα από τη σχεδιάστρια Lena Katsanidou, σε αποχρώσεις του ροζ, μωβ και κόκκινου. Μία διακριτική μαύρη ζώνη τόνισε τη μέση και ένα ζευγάρι platformed γόβες με μπαρέτα από την Aquazzura ολοκλήρωσαν το outfit της.

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Τι φόρεσε στην πρεμιέρα του Happy Day

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή κινήθηκε σε safe επιλογές και καλωσόρισε τους τηλεθεατές με ένα total white look. Επέλεξε ένα λευκό, midi φόρεμα σε stretched γραμμή, που καταλήγει σε ένα βολάν από τη συλλογή της Victoria Beckham. 

Κατερίνα Καινούργιου: Τι φόρεσε στην πρεμιέρα της «Super Κατερίνα»

Η Κατερίνα Καινούργιου επέλεξε κι εκείνη το λευκό χρώμα. Η παρουσιάστρια εμφανίστηκε με ένα λευκό mini φόρεμα της σχεδιάστριας Μαρίας Κονίδη. 

Δανάη Μπάρκα: Τι φόρεσε στην πρεμιέρα της εκπομπής της «Πάμε Δανάη»

Τη διαφορά έκανε και η Δανάη Μπάρκα με ένα κατακόκκινο, matching σύνολο με wide leg παντελόνι και ασορτί πουκάμισο από τον Στέλιο Κουδουνάρη. Το συνδύασε με λευκά platformed πέδιλα και έδωσαν ένα πιο casual τόνο στο πρωινό της σύνολο. 

Δούκισσα Νομικού: Τι φόρεσε στην πρεμιέρα του «Πρωινού»

Η Δούκισσα Νομικού επέστρεψε στην τηλεόραση δίπλα στο Γιώργο Λιάγκα και επέλεξε το λευκό χρώμα.Η παρουσιάστρια φόρεσε μία ολόσωμη φόρμα από τη Celia Kritharioti, με strapless, ανάγλυφο μπούστο και wide leg γραμμή. Με τα μαλλιά της χτενισμένα σε κύματα, αρκέστηκε σε ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνες, λευκές, γόβες, χωρίς να συμπεριλάβει κάποιο άλλο αξεσουάρ στο outfit.

Δούκισσα Νομικού: Τι φόρεσε στην πρεμιέρα του «Πρωινού»

Ελένη Μενεγάκη: Η ολόσωμη φόρμα που φόρεσε στην πρεμιέρα της

Η Ελένη Μενεγάκη επέλεξε μία παστέλ γαλάζια ολόσωμη φόρμα με strapless λαιμόκοψη, flared τελείωμα, ζώνη στη μέση και σατινέ όψη, το οποίο συνδύασε με nude ψηλοτάκουνα παπούτσια.

Μαρία Αναστασοπούλου: Τι φόρεσε στην πρεμιέρα του «Καλημέρα Ελλάδα»

Η Μαρία Αναστασοπούλου έκανε πρεμιέρα στο πλευρό του Γιώργου Παπαδάκη και εμφανίστηκε με ένα πολύ κομψό μίντι λευκό φόρεμα που συνδύασε με nude γόβες.

Μαρία Αναστασοπούλου: Τι φόρεσε στην πρεμιέρα του «Καλημέρα Ελλάδα»

Tατιάνα Στεφανίδου: Τι φόρεσε στην πρεμιέρα του T-Live

Το T-live επέστρεψε με την Τατιάνα Στεφανίδου να καλησπερίζει ξανά τους τηλεθεατές του Alpha φορώντας ένα στενό πορτοκαλί φόρεμα midi με κλειστό λαιμό, το οποίο συνδύασε με χρυσά πέδιλα.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top