«Αλήθειες με τη Ζήνα»: Η πρεμιέρα, οι ευχές της Ζήνας και τα νέα πρόσωπα

Η πλάκα της Ζήνας Κουτσελίνη στον Πέτρο Κουσουλό

Πρεμιέρα είχε σήμερα η εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», με τη Ζήνα Κουτσελίνη να καλωσορίζει τους συνεργάτες της και το τηλεοπτικό κοινό. «Καλό μεσημέρι. Καλή και ευλογημένη χρονιά να έχουμε», είπε η λαμπερή παρουσιάστρια. 

«Αλήθειες με τη Ζήνα»: Πρεμιέρα αυτή τη Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου στις 11:45

Μάλιστα, δεν έλειψαν και τα αστεία με τον συνεργάτη της Πέτρο Κουσουλό. «Τα έχω χαμένα, γιατί ο Πέτρος Κουσουλός 11:44 είναι εδώ! Δεν ξέρω εάν ο ανταγωνισμός τον έφερε εδώ ή απλά από μόνος του είναι να είναι στην ώρα του», ανέφερε.

Έπειτα καλωσόρισε τους συνεργάτες της και αποκάλυψε τη νέα δημοσιογραφική σύνθεση για φέτος.

Πρεμιέρα για την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα»

Ζήνα Κουτσελίνη: Ανέβασε την πιο καλοκαιρινή και αισιόδοξη φωτογραφία

Έτσι, οι καθημερινές αποκαλύψεις θα γίνονται και φέτος από τους δυναμικούς δημοσιογράφους Πέτρο Κουσουλό και Δημήτρη Μαρέδη, ενώ με την εκπομπή συνεργάζεται μία ισχυρή δημοσιογραφική ομάδα, η οποία αποτελείται από τους: Εύη Γιαρκιά, Δημήτρη Δαμιανό, Ρούλα Κουσκουρή, Στρατή Λημνιό, Μαρία Μανουσαρίδου, Άννα Ξένου, Ευγενία Πουλοπούλου, Σπύρο Σιγούρο, Γιώργο Σόμπολο, Κατερίνα Σουλιώτη, Ρία Τσοχαντάρη.

Μέρος της ομάδας της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα»

Πέτρος Κουσουλός: Οι ώρες αγωνίας που έζησε με την οικογένειά του στη φωτιά

Επιπρόσθετα, με την εκπομπή συνεργάζεται ο Νίκος Νικόλιζας, βάζοντας τη δική του πινελιά μέσα από τις συνεντεύξεις σπουδαίων προσώπων, που έχουν γράψει ιστορία στο θέατρο, το τραγούδι και τον κινηματογράφο.

Τέλος, αυτή τη σεζόν στην εκπομπή προστίθεται ένα νέο μέλος, η συγγραφέας και δημοσιογράφος Μαρία Παναγοπούλου-Χαρδαβέλα, δίνοντας έμφαση στο κοινωνικό ρεπορτάζ, με τη δική της ματιά.

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top