O «Αττίλας, ο Κατακτητής» έρχεται στο Star στις 21.00

Μη χάσετε την ιστορική περιπέτεια

Δείτε το βράδυ της Κυριακής 14 Αυγούστου στις 21.00 στο Star,  την ιστορική περιπέτεια αμερικανικής παραγωγής 2001 «Αττίλας, ο Κατακτητής».

Η υπόθεση

Οι πρώτοι στρατιώτες του Αττίλα ήταν κάτοικοι της Κασπίας, όμως σταδιακά ο χαρισματικός στρατηλάτης δημιούργησε μια ανθρώπινη πολεμική μηχανή, τόσο οργανωμένη και αποτελεσματική, ώστε οι Ρωμαίοι, θέλοντας να αποφύγουν ενδεχόμενη επίθεση των Ούννων και μια άμεση απειλή για την ακμάζουσα αυτοκρατορία τους, προτιμούσαν να τους παρέχουν πλουσιοπάροχες ετήσιες «δωρεές».

Βέβαια οι Ρωμαίοι ήταν φανερά ανήσυχοι γι’ αυτήν την κατάσταση και γι’ αυτό τελικά αποφάνθηκαν πως ο Στρατηγός Φλάβιος Αέτιος ήταν ο μοναδικός άνθρωπος, που θα μπορούσε να αντιμετωπίσει τις ορδές του Αττίλα.

Ο Αέτειος αντιλήφθηκε τις ηγετικές ικανότητες του Αττίλα και συμπέρανε πως ο καλύτερος τρόπος για να τον εμποδίσει να επιτεθεί στη Ρώμη ήταν να... τον κάνει σύμμαχο της Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας. Όμως, παρόλο τον αμοιβαίο σεβασμό τους, σύντομα έγινε αντιληπτό ότι μόνο ένας άνδρας θα ήταν ο αδιαφιλονίκητος αυτοκράτορας της οικουμένης…

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Ντικ Λόουρι
ΠΑΙΖΟΥΝ: Τζέραλντ Μπάτλερ, Πάουερς Μπουθ, Ρεγκ Ρότζερς, Πολίν Λιντς, Στίβεν Μπέρκοφ, Τόμι Φλάναγκαν, Τιμ Κάρι

Δείτε αναλυτικά όλο το πρόγραμμα του Star

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top