Elif: Γιατί η Κιγιμέτ μισεί τη Μελέκ; - Δείτε το νέο επεισόδιο

Τι θα γίνει στο επεισόδιο της Δευτέρας 1/8

Elif: Τι Θα Γίνει Tη Δευτέρα 1/8/22

H Φικρέτ επισκέπτεται τη Μελέκ στη φυλακή. Έχει κάποια καλά νέα, σχετικά με τα  στοιχεία που βρήκε και ίσως μπορούν να αποδείξουν την αθωότητά της.

Οι νέες εξελίξεις ενθουσιάζουν τη Μελέκ. Τώρα, η Κιγιμέτ έχει γίνει ο κύριος ύποπτος τους. Ωστόσο, υπάρχει ένα εμπόδιο. Δεν μπορούν να καταλάβουν γιατί η Κιγιμέτ έχει στραφεί εναντίον της Μελέκ. Γιατί η Κιγιμέτ μισεί τη Μελέκ; Η Μελέκ προσπαθεί να θυμηθεί τι συνέβη με την Κιγιμέτ για να βρει κάποια ένδειξη.

Δείτε το σημερινό επεισόδιο (1108)

 Εν τω μεταξύ, η Κιγιμέτ πληρώνει τη Νεσρίν και τη Φιντάν για να κάνουν τη βρώμικη δουλειά της, αν κάτι πάει στραβά. Γι' αυτό η Νεσρίν και η Φιντάν βρίσκονται σε επιφυλακή. Με μια εντολή, μπορούν να βάλουν τέλος στη ζωή της Μελέκ.

Ο Σαφάκ είναι χαρούμενος επειδή η Ζουλιντέ και η Λεμάν έχουν πια καλές σχέσεις, αλλά η εμφάνιση του πατέρα του Εμιρχάν έχει αρχίσει να γίνεται μεγάλο πρόβλημα. Ο Τουφάν επηρεάζει τον Εμιρχάν με τρόπους που τον κάνουν να συμπεριφέρεται άσχημα απέναντι στον Σαφάκ. Ελπίζουν ότι ο Εμιρχάν θα διαπιστώσει σύντομα την αλήθεια για τον Τουφάν…

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top