Αποχώρησε από τον ΑΝΤ1 μετά από δέκα χρόνια

Ο Ant1 και ο Γιώργος Παπαδάκης έχασαν ένα από τα κορίτσια τους

Δείτε όσα είπε η Ζήνα Κουτσελίνη στο star.gr στο «κλείσιμο» της τηλεοπτικής σεζόν

Μετά το τέλος της φετινής τηλεοπτικής σεζόν, πολλά είναι τα πρόσωπα που αποχωρούν από τις τηλεοπτικές τους – μέχρι τώρα- στέγες.

Τα «σιγουράκια», οι σταθερές αξίες και οι «μετέωρες» παρουσιάστριες

Ο Ant1 και ο Γιώργος Παπαδάκης έχασαν ένα από τα κορίτσια τους. Η Χρύσα Φώσκολου αποχαιρέτησε σήμερα το πρωί τον σταθμό του Αμαρουσίου, μετά από 10 ολόκληρα χρόνια.

χρυσα φωσκολου

Γιώργος Παπαδάκης: Ποιο είναι το μέλλον του Καλημέρα Ελλάδα;

Τη φετινή τηλεοπτική σεζόν την είδαμε μάλιστα στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» του Γιώργου Παπαδάκη.
Η γνωστή δημοσιογράφος το πρωί της Τετάρτης 27/7 ανακοίνωσε την αποχώρησή της με μια ανάρτησή της στο Ιnstagram.

«10 ολόκληρα χρόνια…Αν και μισώ τους αποχαιρετισμούς οφείλω για κάποιους ανθρώπους κ όχι για εμένα να γράψω δυο λόγια. Όταν πέρασα το κατώφλι του σταθμού μη γνωρίζοντας τίποτα για το επάγγελμα μας όλοι εσείς με πήρατε απ’ το χέρι σαν να ήμουν δικό σας παιδί…

Μεγαλώσαμε μαζί, κινδυνεύσαμε σε δύσκολα ρεπορτάζ και πάλι.. μαζί, γελάσαμε μαζί… Περάσαμε δύσκολα και εύκολα. Δεν μπορώ να ξεχωρίσω κάποιον απ’ εσάς γιατί είστε πραγματικά οικογένεια μου.. Αν όμως έπρεπε να αναφέρω ποιοι άνθρωποι διαμόρφωσαν αυτό που είμαι σήμερα και με άντεξαν στην πιο ατίθαση δεκαετία μου, αυτοί ήταν η Νάνσυ Τασση, ο Κώστας Θωμάκος και η Άννυ Ζιώγα.. (μην γκρινιάζεις ως εδώ σε ακούω Αντώνη Παπαδάκης σ’ αγαπώ κ εσένα). Είμαι ευγνώμων και τυχερή που πάντα στη ζωή μου γνώριζα σπουδαίους ανθρώπους που έδειχναν τον δρόμο για να γίνω καλύτερη. Έτσι και τώρα γνώρισα έναν ακόμα που εμπιστεύτηκα απ’ την πρώτη στιγμή. Τα καλύτερα είναι μπροστά.. Για όλα αυτά σας ευχαριστώ.. μάθαμε να λέμε καλημέρα μαζί και έτσι θα συνεχίσουμε να κάνουμε!!», έγραψε χαρακτηριστικά.


Σήμερα: Ανακοίνωσε στον αέρα την αποχώρησή της από τον ΣΚΑΪ

μεταγραφες κανάλια

Η Χριστίνα Κοραή αποχαιρέτησε τον ΣΚΑΪ και τον Δημήτρη Οικονόμου! «Πέρασα πάρα πολύ καλά, αγαπάω τους φίλους μου στον ΣΚΑΪ, που είστε εσείς. Τα επαγγελματικά είναι κύκλοι, ανοίγουν, κλείνουν…Αλίμονο, όλα καλά» είπε η δημοσιογράφος η οποία φέρεται ότι θα ενταχθεί στο δυναμικό του Mega.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top