MasterChef: Δείτε τη μητέρα και τη νονά του Παναγιώτη!

Τι λένε για τη νίκη του παιδιού τους

Ο Παναγιώτης Κουμουνδούρος αντιμετώπισε την Καλλιόπη Μπεζαντέ σε ένα μαραθώνιο τελικό για την ανάδειξη του μεγάλου νικητή στο MasterChef 6

Οι πρώτες δηλώσεις του νικητή του MasterChef αποκλειστικά στο star.gr

Ο Πάνος ήταν αυτός που κέρδισε τον τίτλο του επόμενου Έλληνα MasterChef και προκάλεσε πανικό. Ωστόσο, η πιο συγκινητική στιγμή ήταν όταν η μητέρα του έτρεξε να τον αγκαλιάσει.

Ο Παναγιώτης μιλά για το κορίτσι του, το λουκούμι του, και το ΜasterChef!

Η μητέρα του Παναγιώτη μαζί με τη νονά του, μίλησαν στην κάμερα του star.gr και τη δημοσιογράφο, Κατερίνα Καραγιάννη, για τον 28χρονο μάγειρα και τις αγωνίες που περνούσαν τους τελευταίους 5,5 μήνες που εκείνος ήταν μέσα στον διαγωνισμό.

«Είμαστε περήφανοι, χαρούμενοι και συγκινημένοι! Ο Παναγιώτης είναι εξαιρετικό παιδί! Του αξίζει το καλύτερο» δήλωσε η μητέρα του Παναγιώτη και πρόσθεσε ότι όλοι πίστευαν ότι θα κερδίσει ο γιος της, ωστόσο εκείνη ήταν συγκρατημένη γιατί δεν ήθελε να απογοητευτεί. 
Η νονά του είπε ότι ξενυχτούσε τα βράδια για να βλέπει τα επεισόδια.

MasterChef: Αυτή είναι η αδελφή του Παναγιώτη – Τι είπε για τη νίκη του

Μάλιστα, η μητέρα του Παναγιώτη μίλησε με τα καλύτερα λόγια και για την Καλλιόπη: «Εκείνη και ο Παναγιώτης ήταν τα καλύτερα παιδιά του MasterChef, τους άξιζε που πέρασαν στον τελικό!».

Όσο για το εάν ο Παναγιώτης μαγειρεύει στο σπίτι, η μητέρα του είπε ότι δεν τρώει κανείς από εκείνον. «Μόνο στην καραντίνα φάγαμε! Και φάγαμε καλά». 

MasterChef: Δείτε τη μητέρα και τη νονά του Παναγιώτη!
 

Ρεπορτάζ: Κατερίνα Καραγιάννη

Κάμερα - Μοντάζ: Amber Doku

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top