MasterChef Πάνος: «Στη αρχή δεν έλεγα ότι η Καλλιόπη είναι φαβορί»

Τι του είπε η Καλλιόπη μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων;

To MasterChef 2022 έφτασε στο τέλος του έπειτα από 5.5 μήνες μαγειρικών δοκιμασιών και πολλών καλεσμένων. Ο Παναγιώτης Κουμουνδούρος και η Καλλιόπη Μπεζαντέ κατάφεραν να φτάσουν στον τελικό με τον Παναγιώτη να σηκώνει το τρόπαιο και φυσικά να κερδίζει το έπαθλο των 50.000 ευρώ.

MasterChef – Παναγιώτης Κουμουνδούρος: Αφιερώνω τη νίκη μου στο κορίτσι μου

Ο μεγάλος νικητής του διαγωνισμού μαγειρικής του Star, το πρωί της Πέμπτης (16/6), βρέθηκε στην εκπομπή «Breakfast@star» και όπως είπε πως δεν έχει σκεφτεί τι θα κάνει με το χρηματικό έπαθλο.

Οι πρώτες δηλώσεις του νικητή του MasterChef αποκλειστικά στο star.gr

«Έχω μεγάλα όνειρα. Θέλω να τα κάνω όλα. Θέλω να κερδίζω. Δε νομίζω ότι αρέσει σε κάποιον να χάνει. Θα ήμουν χαρούμενος αν κέρδιζε η Πόπη, αλλά δε θα ήσουν πιο χαρούμενος αν κέρδιζες εσύ;», αναρωτήθηκε ο Πάνος.


«Η Καλλιόπη είχε τρομερή εξέλιξη μέσα στο MasterChef»

Στη συνέχεια μίλησε και για την «αντίπαλό» του την Καλλιόπη, η οποία τον συνεχάρη για τη νίκη του.

«Ήταν πολύ χαρούμενη. Μου είπε συγχαρητήρια. Είμαστε και οι δυο νικητές. Κάναμε ότι καλύτερο μπορούσαμε και κριθήκαμε στις λεπτομέρειες. Είναι χαρούμενη που το έζησε όλο και που πήγε στον τελικό. Η Καλλιόπη είχε τρομερή εξέλιξη. Στη αρχή δεν έλεγα ότι είναι φαβορί, αλλά όταν είδα πόσο πολύ το θέλει και πόσο το ψάχνει έλεγα πως η Καλλιόπη θα μας βγάλει όλους έξω, θα το πάρει μόνη της, θα κάνει παρέλαση.


Δείτε όλα τα επεισόδια του MasterChef 2022
Διαβάστε όλα τα θέματα για το MasterChef 2022

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Breakfast@star»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top