Έξαλλη η Καινούργιου: «Να λέει ότι δεν κάνω για κεντρική παρουσιάστρια;»

«Αποθέωνε πρόσωπα που δεν είχαν τη δική μου επιτυχία. Αυτό με πείραξε»

Με αφορμή ένα βίντεο που προβλήθηκε στην «Super Κατερίνα» με τη Ρούλα Κορομηλά και τον Ανδρέα Μικρούτσικο, η Κατερίνα Καινούργιου προχώρησε σε μία αποκάλυψη για τη σχέση της με την Κορομηλά.

Καινούργιου - Κοκλώνης: «Πετάχτηκαν» με το ελικόπτερο για καφέ στη Μύκονο

Οι δυο τους συναντήθηκαν πριν μερικές ημέρες. Η Κατερίνα ήταν εκείνη που της ζήτησε να της παραχωρήσει συνέντευξη, παρά τα αρνητικά σχόλια που είχε κάνει για εκείνη στο παρελθόν. 

«Επειδή είδα τη Ρούλα στα Ποσειδώνια προχθές, και εσύ (Α. Μικρούτσικος) και η Ρούλα δεν έχετε αλλάξει πάρα πολύ. Αντικειμενικά τώρα. Πάντως και εσύ και η Ρούλα έχετε μεγαλώσει ωραία, δεν έχετε πλαστικοποιηθεί. Να το πω κι αυτό. Είστε ίδιοι», ανέφερε αρχικά η KatKen.

καινούργιου κορομηλά

H Κατερίνα Καινούργιου με τη Ρούλα Κορομηλά και τον Θέμη Γεωργαντά το 2012/ NDP

«Ρούλα σε περιμένουμε! Καλομελέτα κι έρχεται!», είπε ο Ανδρέας Μικρούτσικος  με την παρουσιάστρια να προσθέτει: «Πού την περιμένουμε; Μακάρι να έρθει! Ούτως ή άλλως βρεθήκαμε και προχθές και η γυναίκα ήταν ευγενέστατη. Μακάρι να έρθει. Η αλήθεια είναι ότι είχε κάνει κάποιες δηλώσεις που με είχαν στενοχωρήσει πάρα πολύ και τέλος πάντων. Δεν το συζητήσαμε όταν βρεθήκαμε. Ήταν από τις λίγες φορές που πειράχτηκα. Ξέρει η Ρούλα πόσο έχω παλέψει για να είμαι εδώ. 

Εγώ ποτέ δεν είχα κανένα θέμα. Ίσα- ίσα που την είχα ακούσει και σε πολύ αυστηρές κριτικές. Σε μία περίοδο που εγώ πήγαινα πολύ καλά να λέει ότι δεν κάνω για κεντρική παρουσιάστρια; Ουσιαστικά αποθέωνε πρόσωπα που δεν είχαν τη δική μου επιτυχία. Αυτό με πείραξε. Από εκεί και πέρα σέβομαι πολύ την πορεία της και τη θαυμάζω ως γυναίκα. Μακάρι να μου δώσει και μία τηλεοπτική συνέντευξη, θα ήταν μεγάλη μου τιμή».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top