MasterChef Καλλιόπη - Πάνος: Αποκλειστικές δηλώσεις πριν τον τελικό

Έτσι χαρακτηρίζει ο ένας τον άλλον ως αντίπαλο

Δείτε τις δηλώσεις της Καλλιόπης και του Πάνου στο Breakfast@Star

Λίγο πριν τον μεγάλο τελικό του MasterChef 2022, η κάμερα του Breakfast@Star και η Νανά Ηλιοπούλου τρύπωσαν στα παρασκήνια της μαγειρικής δοκιμασίας με τους τέσσερις… βοηθούς

MasterChef Τελικός: Η τελευταία ομαδική δοκιμασία και οι 4 βοηθοί έκπληξη

Ο Πάνος μίλησε για την Καλλιόπη, λέγοντας ότι είναι πολύ δύσκολη αντίπαλος αφού είναι πολύ δυνατή στον αντιγραφή. «Με ανησυχεί σίγουρα αλλά δεν κοιτάω τι κάνει η Πόπη, προσπαθώ να κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ εγώ», δήλωσε. Στη συνέχεια μίλησε για την επιλογή που έκανε στους «βοηθούς» του στη δοκιμασία, τον Γιάννο και την Ελπίδα, όπως είδαμε το βράδυ της Τετάρτης

MasterChef Τελικός-Πάνος: Από το αεροδρόμιο μέχρι εδώ πολιορκήθηκα από fans

«Όταν έβλεπα πέρυσι τον τελικό με τη Μαργαρίτα και τον Διονύση δεν το πίστευα ότι θα ήμουν κι εγώ στη θέση τους», δήλωσε η Καλλιόπη που διάλεξε για βοηθό της τον Νικήτα αφού του το «χρωστούσε», αλλά και τον Χριστόφορο.

«Δεν έχει καμία σχέση η Καλλιόπη της οντισιόν με την τωρινή», απάντησε στη συνέχεια. «Μακάρι να πάρουν δύναμη και θάρρος όλοι και να το κάνουν, γιατί καμιά φορά αξίζει και η δεύτερη ευκαιρία. Να μη λες "έπεσα τη μία φορά, θα κάτσω εκεί...". Να λες "Όχι θα ξαναπροχωρήσω"!».

MasterChef Τελικός: Το όραμα του Πάνου πριν τις επιστροφές!

Αναφέρθηκε και στον αγώνα που έχει δώσει όλο αυτό το διάστημα προκειμένου να φτάσει στην τελική δυάδα του MasterChef 2022. «Είμαι πανέτοιμη για τον υπόλοιπο τελικό, αν και πολύ κουρασμένη», είπε κλείνοντας, μιλώντας και για τον πολύ ικανό αντίπαλό της.

Δείτε όσα είπαν η Ελπίδα και Γιάννος για την πρόκριση του Πάνου

Δείτε όσα είπαν Χριστόφορος και Νικήτας για την Καλλιόπη 

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή Breakfast@Star

Δείτε όλα τα επεισόδια του MasterChef 2022

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top