MasterChef 2022: Οι παίκτες φτιάχνουν το πιάτο της audition τους

Μη χάσετε το νέο επεισόδιο το βράδυ της Τρίτης 24/5 στις 21:00

Δείτε το trailer του 86ου επεισοδίου του MasterChef 

Μετά την αποχώρηση του Χριστόφορου Κατσιάνα, η τελική πεντάδα του MasterChef 2022 είναι πια γεγονός!

Η τελική 5αδα του MasterChef 2022

Ο Παναγιώτης Κουμουνδούρος, η Ελπίδα Μορφούλη, ο Νικήτας Μπατσικούρας και ο Γιάννος Σδούγκας, διεκδικούν μια θέση στην τελική τετράδα του διαγωνισμού, αφού η Καλλιόπη Μπεζαντέ έχει ήδη εξασφαλίσει τη θέση της και περιμένει τους τρεις συμπαίκτες της, που θα την ακολουθήσουν.

Μετά τη δοκιμασία του Mystery Box και την αναδρομή στις πρώτες μαγειρικές τους αναμνήσεις, ακολουθεί δοκιμασία Tεστ Δημιουργικότητας και οι τρεις chef κριτές, Πάνος Ιωαννίδης, Σωτήρης Κοντιζάς και Λεωνίδας Κουτσόπουλος, ζητούν από τους διαγωνιζόμενους να ανατρέξουν, αυτή τη φορά, στην πρώτη μαγειρική ανάμνηση, που έχουν από τον διαγωνισμό. Οι επίδοξοι μάγειρες καλούνται να συστηθούν εκ νέου και να παρουσιάσουν το πρώτο πιάτο, που έφτιαξαν στην audition τους, αλλά σε μια πιο δημιουργική και εξελιγμένη εκτέλεση.

Οι τρεις κριτές του MasterChef 

Αυτή τη φορά οι τρεις chef κριτές δεν αναζητούν τον νικητή της δοκιμασίας αλλά εκείνον ή εκείνη με την πιο αδύναμη προσπάθεια, που, δυστυχώς, θα αποχωρήσει από τον διαγωνισμό στο τέλος της ημέρας.

Σε αυτό το σημείο του διαγωνισμού, όλοι έχουν αποδείξει ότι έφτασαν επάξια ως εδώ και κανείς δεν θέλει το όνειρο του φετινού τελικού να κάνει «φτερά». Τα περιθώρια για αστοχίες και λάθη έχουν πια εξαλειφθεί και οι διαγωνιζόμενοι δίνουν τον καλύτερο μαγειρικό εαυτό τους για να καταφέρουν να προκριθούν στην τελική τετράδα.

Στο τέλος της δοκιμασίας, μια μεγάλη ανατροπή θα αποδείξει, για ακόμα μια φορά, πως στο MasterChef 2022 κανείς δεν μπορεί να κάνει προβλέψεις με βεβαιότητα και μια κακή μαγειρική στιγμή μπορεί να αποβεί «μοιραία» στον διαγωνισμό.

Δείτε όλα τα επεισόδια του MasterChef 2022

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top