Καλλιόπη, Γιάννος ή Πάνος; Ποιος πέρασε στην τελική τετράδα;

Το πιάτο που άρεσε πολύ στους κριτές

Η κόκκινη ομάδα κέρδισε στην τελευταία ομαδική δοκιμασία κι έτσι βρέθηκε να διεκδικεί μια θέση στην τετράδα του MasteChef 2022.

Καλλιόπη, Πάνος και Γιάννος: Η δοκιμασία - εισιτήριο για τους Final 4!

Οι νικητές της ομαδικής δοκιμασίας «πάλεψαν» για μια θέση στην τετράδια του MasterChef

Καλλιόπη, Γιάννος και Παναγιώτης βαθμολογήθηκαν από τους τρεις σεφ και κριτές και τον guest chef, Βασίλη Μουρατίδη.

«Μπλε» ή «Κόκκινη»: Ποια από τις δύο ομάδες κέρδισε;

Τη χαμηλότερη βαθμολογία είχε ο Γιάννος κι έτσι βγήκε από τη διαδικασία, με τον Πάνο και την Καλλιόπη να αναμετρούνται για την τετράδα. Ο Σωτήρης Κοντιζάς της έδωσε 7 στα 10, λέγοντας πολύ καλά σχόλια για το πιάτο της, αφού ο καφές που είχε βάλει είχε… ξεφύγει λίγο. 7 στα 10 της έδωσε κι ο Πάνος Ιωαννίδης, αλλά κι ο Βασίλης Μουρατίδης. «Σου δίνω συγχαρητήρια γιατί το πιάτο ήταν σχεδόν ίδιο με το δικό μου», σχολίασε ο guest chef. 7 στα 10 ήταν και η βαθμολογία του Λεωνίδα Κουτσόπουλου, με την Πόπη να περνάει στην τελική τετράδα.

Τρελό γέλιο ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος: «Κοίταξα έξω και ίδρωσα!»

Η διαγωνιζόμενη από τη Νάξο δεν μπορούσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της. «Είναι μεγάλη ανακούφιση ότι ξέρεις ότι εσύ είσαι στους τέσσερις κι άσε τους άλλους να τρέχουν πίσω σου για να έρθουν να σε φτάσουν στους τέσσερις», δήλωσε η παίκτρια.

Το πιάτο της Καλλιόπης άρεσε περισσότερο στον Βασίλη Μουρατίδη

Οι συμπαίκτες της χάρηκαν με τη νίκη της αυτή, με τους κριτές να της δίνουν συγχαρητήρια. Έπειτα σχολίασαν ότι έχει τη μεγαλύτερη εξέλιξη στον διαγωνισμό, χαρακτηρίζοντάς τη... εξελιξάρα!

Οι κριτές είδαν στο πρόσωπο της Καλλιόπης την παίκτρια του MasterChef με τη μεγαλύτερη εξέλιξη!

Συγκινημένη η Καλλιόπη αναφέρθηκε στις δυσκολίες που έχει αντιμετωπίσει στο MasterChef, στέλνοντας το δικό της μήνυμα σε όσους παλεύουν στη ζωή τους. «Δε θα μας πάει κανένας πιο ψηλά, μόνο ο εαυτός μας!», δήλωσε κλείνοντας.

Δείτε όλα τα επεισόδια του MasterChef 2022

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top