Μέλπω Ζαρόκωστα: «Παντρεύτηκα για να γλυτώσω από τον πατέρα μου»

Η δημοφιλής ηθοποιός φιλοξενήθηκε στο πλατό του «Στούντιο 4»

Μια εφ' όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η Μέλπω Ζαρόκωστα καλεσμένη στην εκπομπή «Στούντιο 4» με τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο.

Μέλπω Ζαρόκωστα: «Κόντεψαν να μου κόψουν τα πόδια από τον καρκίνο»

Η σπουδαία ηθοποιός μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον πρώτο της γάμο που τον έκανε σε ηλικία 19 ετών, για να «γλυτώσει» όπως λέει από τον πατέρα της.

Συγκλονίζει η Μέλπω Ζαροκώστα: «Τέσσερις καρκίνοι, ο ένας μετά τον άλλον»

«Ήμουν υπό διωγμών συνέχεια. Ήρθα στην Ελλάδα για να βοηθήσω τη γιαγιά μου και τον παππού μου που τους είχαμε κουβαλήσει στην Αυστραλία και γύρισαν πίσω. Μεγάλη φασαρία. Το σόι μας ήταν πολύ μεγάλο και δυναμικό. Με βοήθησαν να προσανατολιστώ. Είχα συνηθίσει όμως τον αγγλοσαξονικό τρόπο ζωής και γι’ αυτό έφυγα και πήγα στο Λονδίνο όπου ήταν ο άντρας μου, ο πρώτος. Παντρευτήκαμε στην Αυστραλία πολύ μικροί και οι δυο. Εγώ ήμουν 19 και εκείνος 21. Παντρευτήκαμε για να γλιτώσουμε από τον πατέρα μου».

«Η υπόλοιπη οικογένειά μου έμεινε στην Αυστραλία, εγώ πήγα στο Λονδίνο γιατί ο σύζυγός μου ήταν πιανίστας. Ένα γλυκίτατο πλάσμα. Πέθανε πολύ νέος. Δε ζούσαμε μαζί γιατί αυτός έμεινε στην Αγγλία, εγώ ήρθα στην Ελλάδα να βοηθήσω την οικογένεια και έτσι χωρίσαμε, με είχε ρουφήξει και η δουλειά…» είπε η Μέλπω Ζαρόκωστα», ανέφερε χαρακτηριστικά η Μέλπω Ζαρόκωστα. 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top