MasterChef Γιάννος: Τι λέει για τα «φίδια» στον διαγωνισμό

Τα κόλυβα και οι μπομπονιέρες της Ελπίδας

Η κόκκινη ομάδα αν και είχε συγκεντρώσει τα περισσότερα φαβορί, δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη στην ομαδική δοκιμασία του MasterChef απέναντι στους μπλε

MasterChef 2022: Γιάννος ή Νικήτας πήρε την ασυλία;

Η κάμερα του Breakfast@Star συνάντησε τον Χριστόφο, ο οποίος παραδέχτηκε ότι του αρέσει να πειράζει τον «Μπόμπαινα», ενώ δικαιολόγησε τον Γιάννο που τον αποκάλεσε διπρόσωπο πως ήταν συναισθηματικά φορτισμένος λόγω της αποχώρησης της Ελισάβετ την περασμένη Παρασκευή.

MasterChef Χριστόφορος

Ο Χριστόφορος στο Breakfast@Star

Ο Χριστόφος θεωρεί τον Μπόμπαινα κύριο υπεύθυνο για το όχι και τόσο ευχάριστο κλίμα που επικρατεί στις τελευταίες δοκιμασίες.

«Μπορεί να ακούγεται βαρύ ότι υπάρχουν "φίδια", αλλά είμαστε σε διαγωνισμό και πρέπει να επιβιώσουμε», δήλωσε αρχικά ο Γιάννος, ο οποίος είναι ενοχλημένος από τη συμπεριφορά ορισμένων παικτών και συμπλήρωσε «Μέχρι ένα σημείο μπορείς να παίξεις έναν ρόλο». 

MasterChef 2022: Το δείπνο με τον Γιάννη Αποστολάκη - Δεν πήγε ο Μπόμπαινας

MasterChef Δημήτρης

Ο Μπόμπαινας στο Breakfast@Star

Ο Μπόμπαινας αποκάλυψε πως ο Νίκος τον απείλησε λέγοντάς του ότι θα βγει έξω από τον διαγωνισμό και θα δει. Ενώ για τον Χριστόφορο σχολίασε πως νομίζει ότι τον συμπαθεί όλη η Ελλάδα και κάνει πάταγο. 

Για την Ελπίδα είπε πως όταν δεν πηγαίνουν καλά τα πράγματα στις δοκιμασίες είναι έτοιμη να μοιράσει κόλυβα ενώ όταν όλα κυλούν ομαλά... μπομπονιέρες. 

«Όλοι παρουσιάζουν ιδέες του Γιάννου», πρόσθεσε στο τέλος ο Δημήτρης. 

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Breakfast@star»

Δείτε όλα τα επεισόδια του MasterChef 2022

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top