MasterChef: Ελισάβετ για Ελπίδα «Συνέχεια μου επιτίθεται χωρίς λόγο»

Η αρχηγός των μπλε νιώθει αγανακτισμένη με τη συμπεριφορά της Ελπίδας

Η μπλε ομάδα με αρχηγό την Ελισάβετ δεν κατάφερε να νικήσει στην Ομαδική Δοκιμασία με το πρώτο πιάτο, τη μπρουσκέτα να αποδεικνύεται μοιραία, αφού οι κριτές τη βρήκαν εκτός θέματος και της έδωσαν χαμηλή βαθμολογία.

Δείτε όλα τα επεισόδια του MasterChef 2022

Λίγο πριν πάνε τα μέλη της στο συμβούλιο, όπου θα κληθούν να ψηφίσουν τους παίκτες που θα διαγωνιστούν σε δοκιμασία αποχώρησης, η Ελισάβετ δήλωσε στις κάμερες αγανακτισμένη με την αλλόκοτη συμπεριφορά της Ελπίδας απέναντί της. 

MasterChef Ελισάβετ: Κατηγορεί την Ελπίδα για ψυχολογικό πόλεμο

«Μονίμως έχει συσσωρευμένα νεύρα, δυσκολεύεται στο σπίτι, είναι έτσι ο χαρακτήρας της, προσπαθεί να κρύψει κάτι από τον χαρακτήρα της, συνέχεια μου επιτίθεται χωρίς λόγο, έπειτα μου ζητάει συγγνώμη, τη συγχωρώ, αλλά αυτό όταν γίνεται κατ' εξακολούθηση κάποια στιγμή κουράζει και δεν μπορείς άλλο. Χθες της είπα δεν μπορώ άλλη συγγνώμη, σε συγχωρώ, αλλά δεν αντέχω άλλο.

Χθες μου ζήτησε συγγνώμη γιατί έγινε κάτι έξω από την κουζίνα του MasterChef και μου μίλησε πάλι πολύ απότομα άνευ λόγου και αιτίας. Μετά το κατάλαβε και ζήτησε συγγνώμη. Δεν μπορώ να δέχομαι συνέχεια επίθεση, δεν είμαι εδώ για να σταυρώσω κανέναν, αλλά συνέχεια αυτό μου ρίχνει πάρα πολύ την ψυχολογία».

MasterChef Ελισάβετ

Ελισάβετ
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top