MasterChef Μπόμπαινας: «Είπα στον Νικήτα ότι είναι μάγειρας…copy paste!»

Πώς σχολίασε τις δηλώσεις του Δημήτρη ο Νικήτας;

Την προηγούμενη εβδομάδα μετά την ομαδική δοκιμασία με αρχηγό της κόκκινης ομάδας την Καλλιόπη, είδαμε να υπάρχει  γκρίνια από τον Δημήτρη Ταϊρίδη.

Δείτε όλα τα επεισόδια του MasterChef 2022

Όλα ξεκίνησαν όταν άκουσε την ατάκα του Νικήτα, ότι επειδή δεν είχε ένα από τα καλύτερα πιάτα, δε θα αγωνιστεί για την ατομική ασυλία και θέλησε να είναι υποψήφιος προς αποχώρηση.

Ο Μπόμπαινας τον ειρωνεύτηκε λέγοντάς του πως δεν έχει προσωπικότητα και έχει αντιγράψει όλα τα προηγούμενα MasterChef.  Η κάμερα του «Breakfast@star» βρέθηκε στα παρασκήνια του MasterChef 2022 και εκεί συνάντησε τον Δημήτρη Ταϊρίδη λέγοντας χαρακτηριστικά: «Πίσω έχει η αχλάδα την ουρά. Επιστρέφοντας στο σπίτι μου είπαν «γιατί είπες όσα λέμε στο σπίτι;». Η κόκκινη ομάδα έχει τον Νικήτα για να τον βάζει στον τάκο. Πήγε να αντιγράψει την Μαργαρίτα από το MasterChef 5. «Έσπασε» το παρεάκι. Έστειλαν τον Βασίλη στον Μπλε για να τον «κάψουν». Είπα στον Νικήτα ότι είναι μάγειρας…copy paste!»

MasterChef 6, Νικήτας

MasterChef 6, Νικήτας


Τη δική του απάντηση έδωσε με τη σειρά του ο Νικήτας σημειώνοντας: «Ο Δημήτρης ξέμεινε και ήρθε στους Κόκκινους. Δε θα τον διαλέγαμε ποτέ. Ήρθα να κριθώ από τους κριτές. Τι να απαντήσω; Κάτι έχω κάνει κι εγώ στον διαγωνισμό. Απλως δεν τα βγάζω συνέχεια στη φόρα».

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Breakfast@star»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top