Ζήνα Κουτσελίνη: Όσα έγιναν στην παρουσίαση των βιβλίων της

«Έγραψα βιβλίο όταν τελείωσε η διευθυντική μου θέση»

Δείτε όσα είπε η Ζήνα Κουτσελίνη στο Breakfast@Star

Τα βιβλία της Μια Σελίδα την Ημέρα και Ψυχές από Χρήμα - Όσα Δεν Είπα παρουσίασε η Ζήνα Κουτσελίνη, με την παρουσιάστρια να υποδέχεται πλήθος κόσμου

Ζήνα Κουτσελίνη: Η ηλικία, ο γάμος, η κόρη και ο θάνατος που τη σημάδεψε

Όπως είδαμε το πρωί της Τετάρτης στο Breakfast@Star, η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια της εκπομπής Αλήθειες με τη Ζήνα ήταν ιδιαίτερα συγκινημένη στην παρουσίαση, αφού αναφέρθηκε στον φόβο που είχε στο παρελθόν μήπως την κρεμάσουν στα μανταλάκια για τον αλκοολικό πατέρα της και τον αδερφό της.

Η Ζήνα Κουτσελίνη δε σταματούσε να χαμογελάει στην παρουσίαση των βιβλίων της

«Θα σας ομολογήσω μια σκληρή αλήθεια. Νόμιζα ότι όλοι ήξεραν τον πατέρα μου, τη μητέρα μου, τον αδερφό μου... Με φόβιζε ότι κάποια στιγμή θα με κρεμούσαν κι εμένα στα μανταλάκια. Ότι θα ήμουν η Ζήνα της τηλεόρασης, με τον αλκοολικό πατέρα, αδερφό και μια κατεστραμμένη ζωή», ανέφερε λυγίζοντας.  

Ζήνα Κουτσελίνη: Αποκάλυψε την πλαστική επέμβαση που έχει κάνει

Στη συνέχεια δήλωσε στη δημοσιογράφο Βάσια Μπασιούρη: «Η πρώτη μου επιθυμία να γράψω βιβλίο ήταν όταν τελείωσε η διευθυντική μου θέση, στην οποία υπήρχε αρκετή εξουσία». Η Ζήνα μίλησε και για το... μπροστά από τις κάμερες, αφού για χρόνια βρισκόταν πίσω από αυτές: «Είναι πιο εύκολο το "μπροστά" από τις κάμερες, όταν έχεις περάσει κι από τους δυο ρόλους. Νομίζω ότι τηλεοπτικά... καλή είμαι», σχολίασε με το γνωστό της χιούμορ.

Ζήνα Κουτσελίνη Έμμα

Η Ζήνα Κουτσελίνη με το καμάρι της, την κόρη της Έμμα

Στο πλευρό της δημοσιογράφου βρέθηκε και η κορούλα της, Έμμα. «Δε βλέπω τη μαμά στην τηλεόραση» παραδέχτηκε η μικρούλα, λέγοντας ότι δεν ξέρει τι θέλει να κάνει όταν μεγαλώσει. 

Ελίνα Παπίλα Γιώργος Καρτελιάς

Οι παρουσιαστές του Breakfast@Star βρέθηκαν στην παρουσίαση βιβλίων της Ζήνας Κουτσελίνη

Ανάμεσα στους παρευρισκόμενους βρέθηκαν πολλοί άνθρωποι από το Star, όπως ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής Γιώργος Ευγενίδης, η Ελίνα Παπίλα κι ο Γιώργος Καρτελιάς, ο Στράτος Τζώρτζογλου, η Ελένη Φιλίνη, ο Σπύρος Μπιμπίλας, ο Μάκης Δελαπόρτας, ο δημοσιογράφος Πάνος Σόμπολος και η Ιωάννα Μαλέσκου.

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή Breakfast@Star

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top