TractioN: Ο Κώστας Στεφανής συναντάει τον Γιάννη Στάνκογλου!

Συντονιστείτε στο Star, την Κυριακή 17/4, στις 14:10

Δείτε το trailer της 19ης εκπομπής του TractioN

Ο Γιάννης Στάνκογλου, ο ταλαντούχος, αντισυμβατικός ζεν-πρεμιέ του θεάτρου και της τηλεόρασης, καταφθάνει στο TractioN και μάλιστα με πατίνι! Έχοντας υιοθετήσει την ηλεκτροκίνηση στην καθημερινότητά του, ο Γιάννης Στάνκογλου πραγματοποιεί θεαματική εμφάνιση στην εκπομπή κινούμενος με E-Scooter. Οποία έκπληξη, όμως, καθώς και ο Κώστας Στεφανής συναντά τον Γιάννη Στάνκογλου με τη νέα, ηλεκτρική πρόταση της βαυαρικής εταιρείας στην κατηγορία των grand coupé, την υπέροχη και πανίσχυρη BMW i4 eDrive40 με τους 340 ίππους.

TRACTION

TRACTION

Ο Γιάννης Στάνκογλου κάθεται στη θέση του οδηγού για μια γνωριμία με ένα ξεχωριστό αυτοκίνητο, το οποίο σίγουρα ανήκει στο μέλλον. Η BMW i4 eDrive40 είναι εφοδιασμένη με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας στην ηλεκτροκίνηση και διακρίνεται για τα έντονα σπορ χαρακτηριστικά της. Επιπλέον, η BMW i4 φαίνεται να ταιριάζει ιδανικά στο τοπίο “The Ellinikon Experience Park”, του πρώτου τμήματος από το ευρύτερο Μητροπολιτικό Πάρκο στο χώρο της επένδυσης του Ελληνικού, το οποίο έχει ήδη παραδοθεί στο κοινό.

Στα υπόλοιπα θέματα της εκπομπής

TRACTION

  • CITRÖEN C5 X: Στην Καταλονία ταξιδεύει η Ινώ Στεφανή και το μοναστήρι Sant Benet de Bages για την παρουσίαση της C5 X, της ολοκαίνουργιας -και εξαιρετικά ενδιαφέρουσας- πρότασης της CITRÖEN. Εντυπωσιακή σε ποιότητα, πρακτικότητα και αξιοποιήσιμους χώρους, η C5 X ανεβάζει τον πήχη, ειδικά στον τομέα της άνεσης των επιβατών, κυρίως χάρη στο σύστημα ανάρτησης Advanced Comfort της Citröen. Η αταραξία, η άνεση και η ησυχία της C5 X αγγίζουν το απόλυτο.
  • HONDA JAZZ eHEV HYBRID: Πιστή στην επίμονη αναζήτηση της τελειότητας και ακολουθώντας πάντα εναλλακτικά μονοπάτια στην εφαρμογή της τεχνολογίας, η Honda εκπλήσσει, για ακόμη μία φορά, με την πρωτοτυπία του νέου Jazz eHEV Hybrid. Ένα αυτοκίνητο πόλης, το οποίο διεκδικεί πρωτάθλημα οικονομίας, καθώς υπογραμμίζει με έμφαση ότι η υβριδική τεχνολογία ταιριάζει απόλυτα στην κατηγορία compact. Ο Μάνος Στεφανής και ο Βασίλης Τσακίρογλου ξεκινούν τη γνωριμία με το προικισμένο μικρό της Honda με έναν διαφορετικό τρόπο.
  • MERCEDES-BENZ CITAN VAN και TOURER: Ένα μικρό βαν, σε δύο εκδοχές, με απεριόριστες δυνατότητες. Ο Θωμάς Ευθυμίου και η Ινώ Στεφανή συστήνουν στο κοινό του TractioN ένα από τα πιο έξυπνα οχήματα της αγοράς και μάλιστα σε δύο εκδοχές. Το Mercedes Citan είναι ένα γνήσιο τέκνο της γερμανικής εταιρείας, γεγονός που πιστοποιείται αμέσως από την ποιότητα κατασκευής και τη διακριτική πολυτέλεια. Ταυτόχρονα, το Citan, μπορεί να προσαρμοστεί σε κάθε είδους ανάγκη, έτσι ώστε να προσφέρει πρακτικά απεριόριστες δυνατότητες χρήσης στον ιδιοκτήτη του. Ο Θωμάς Ευθυμίου παρουσιάζει την επαγγελματική έκδοση VAN και η Ινώ Στεφανή την επιβατική έκδοση Tourer. Σε κάθε περίπτωση πάντως, το Mercedes Citan είναι το όχημα, που έχει στην τροπαιοθήκη του το Διεθνές Βραβείο «International Van of the Year» για το 2022!

Συντονιστείτε στο Star, την Κυριακή 17/4, στις 14:10!

Δείτε όλες τις εκπομπές του TractioN

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top