Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Ο Δασκαλάκης ήταν λες και πήγαινε για φωτογράφιση»

Το σχόλιο στο «Happy Day» για τον πατέρα των παιδιών από την Πάτρα

Ποικίλα σχόλια στα social media προκάλεσε η εμφάνιση του Μάνου Δασκαλάκη στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων όπου βρέθηκε προκειμένου να στηρίξει την κατηγορία σε βάρος της εν διαστάσει συζύγου του Ρούλας Πισπιρίγκου, για τη δολοφονία της 9χρονης Τζωρτζίνας.

Πάτρα: Στην ανακρίτρια ο Μάνος Δασκαλάκης - Τι θα πει για την Τζωρτζίνα

Ο Μάνος Δασκαλάκης δήλωσε στους δημοσιογράφους χθες ότι βρίσκεται σε κατάσταση σοκ

Ο Μάνος Δασκαλάκης δήλωσε στους δημοσιογράφους χθες ότι βρίσκεται σε κατάσταση σοκ

Πάτρα: Ένας Θλιμμένος Πατέρας Με Ύφος Ηθοποιού Hollywood

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή σχολίασε με τη σειρά της την εμφάνιση του πατέρα των τριών παιδιών από την Πάτρα, λέγοντας πως ήταν σαν να πήγαινε για κάποια φωτογράφιση.

Πάτρα Παιδιά: Τέσσερις Φορές Κακοποιήθηκε Η Τζωρτζίνα

«Θα μου επιτρέψετε να σχολιάσουμε παρέα την εμφάνιση του Μάνου Δασκαλάκη χθες στην 18η ανακρίτρια. Ειλικρινά αυτή η εμφάνιση στα social media σχολιάστηκε κατά κύριο λόγο αρνητικά.

Βλέπουμε από αυτή την οικογένεια από την πρώτη στιγμή την απουσία συναισθήματος, σαν να νιώθουν ότι πρωταγωνιστούν σε μια ταινία και όχι να βιώνουν πραγματικά το πένθος και τον πόνο. Δηλαδή πραγματικά αυτή η εμφάνιση του Μάνου Δασκαλάκη λες και πάει για το X-Factor, λες και πάει για φωτογράφιση ή να κάνει δημόσιες σχέσεις. Εμένα προσωπικά με ξένισε.

Δεν έχω δει ένα δάκρυ να χύνεται από αυτούς τους ανθρώπους. Χάθηκαν τρία παιδιά», δήλωσε η παρουσιάστρια του «Happy Day» στον «αέρα» της εκπομπής της.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top