Τζιοβάνι Σκαράτσι: Έπεσα από μια ταράτσα και έσπασα τέσσερα πλευρά

Το ατύχημα του Ιταλού σεφ

Είναι ένας από τους πιο αγαπητούς παίκτες όλων των κύκλων του MasterChef. Ο Τζιοβάνι Σκαράτσι γύρισε τον χρόνο πίσω και μίλησε για τη συμμετοχή του στον διαγωνισμό μαγειρικής του Star.

«Η στρατηγική μου στο MasterChef ήταν να μην μπαίνω σε ίντριγκες. Ένιωσα κουρασμένος λίγο πριν το τέλος», είπε αρχικά στο «Breakfast@star» και στη συνέχεια σχολίασε το φετινό MasterChef. «Τα παιδιά φέτος είναι έτοιμα από τη πρώτη ημέρα. Με τον Πέτρο του MasterChef συνεργαζόμασταν στη Ρόδο. Έχω ξεχωρίσει την Καλλιόπη, την Ελπίδα, τον Γρηγόρη, τον Γιάννο και τον Νικήτα».

Ο Ιταλός σεφ σχεδιάζει να κάνει και τα επαγγελματικά του βήματα, αλλά κάποια ατυχήματα που είχε πριν από λίγους μήνες τον κράτησαν πίσω.

Τζιοβάνι: «Η συμμετοχή μου στο MasterChef με βοήθησε πολύ!»

Τζιοβάνι Σκαράτζι: Με πατερίτσες ο πρώην παίκτης του MasterChef-Τι συνέβη;

«Ετοιμάζω το νέο μου εστιατόριο στην Αθήνα. Θα  το είχα κάνει νωρίτερα, αλλά είχα δυο ατυχήματα. Έπαιζα με την κόρη μου πριν τα Χριστούγεννα, έπεσα και έσπασα το ισχίο μου. Και πριν από μήνα πήγα να ετοιμάσω το εστιατόριο στη Ρόδο και έπεσα από μια ταράτσα και έσπασα τέσσερα πλευρά. Δυόμισι μήνες ήμουν off στο κρεβάτι».

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Breakfast@star»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top