Γιώργος Αγγελόπουλος: Βούρκωσε στον αέρα της εκπομπής της Γερμανού

Τι συνέβη στο «Καλύτερα Δε Γίνεται»;

Στο πλατό της εκπομπής της Ναταλίας Γερμανού «Καλύτερα δε γίνεται» βρέθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου 12/3 ο Γιώργος Αγγελόπουλος.

Ο Ντάνος του Survivor, μίλησε για τη ζωή του σήμερα,  πέντε χρόνια μετά τη νίκη του στο ριάλιτι επιβίωσης, αλλά για τα μελλοντικά του σχέδια.
Το κλίμα στην εκπομπή ήταν ιδιαίτερα συναισθηματικά φορτισμένο, όταν ο Γιώργος Αγγελόπουλος έλαβε τα δώρα της εκπομπής, τα οποία και είχαν ιδιαίτερη σημασία για εκείνον, μιας και ήταν αφιερωμένα στο σωματείο κακοποιημένων παιδιών «Φύλακας Άγγελος», του οποίου είναι ιδρυτής.

Γιώργος Αγγελόπουλος: Η Πρόταση Για Παρουσίαση Του Survivor

«Δεν έχω λόγια, πραγματικά δεν το περίμενα. Ευχαριστώ πάρα πολύ γιατί με πατάτε κάπου που…. Θέλω να πω ένα τεράστιο ευχαριστώ στον κόσμο που στηρίζει τον “Φύλακα Άγγελο”, είναι όλοι σπουδαίοι, όπως και οι άνθρωποι που απαρτίζουν τον ''Φύλακα Άγγελο''. Συγγνώμη για λίγο…» είπε συγκινημένος ο Γιώργος Αγγελόπουλος.

γιωργος αγγελοπουλος ντανος
«Ζούμε δύσκολες εποχές, εύχομαι να σταματήσει ο πόλεμος, ο Covid και να μπορέσουμε κι εμείς να συνεχίσουμε τις δράσεις μας, να συμβάλλουμε όσο μπορούμε. Κάπου εδώ πρέπει να κλείσουμε, το καταλαβαίνετε…» πρόσθεσε φανερά βουρκωμένος.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top