ΜasterChef: «Αν μου ζητούσαν να πάω στην κόκκινη ομάδα θα έφευγα»

Ο Δημήτρης δεν έχει μπέσα, δήλωσε ο Γρηγόρης

Αλλαγή σκυτάλης είχαμε στην «Μπλε» ομάδα, αφού αρχηγός της είναι πλέον η Βασιλική και όχι ο Δημήτρης.

Αυτό ήταν ένα από τα πλεονεκτήματα του Μάριου από την «Κόκκινη» ομάδα ενώ επέλεξε να πάρει στην ομάδα του τον Γιάννο, κλέβοντάς τον από τους αντιπάλους.  

Τα πλεονεκτήματα του Μάριου - Κράτησε τον «Μπόμπαινα» για αρχηγό;

Η κάμερα της εκπομπής «Breakfast@star» βρέθηκε στα παρασκήνια του MasterChef 2022. Εκεί συνάντησε τον Γρηγόρη και του ζήτησε να σχολιάσει τις αλλαγές.

«Θέλαμε να βγάλουμε τον Δημήτρη από αρχηγό και να πάρουμε και έναν παίκτη. Η Φανή έχει εγκλιματιστεί πλέον στην ομάδα γι’ αυτό και δεν τη διώξαμε. Ο Τζόναθαν δε μας προσφέρει κάτι στην ομάδα».

Σε ό,τι αφορά τον «Μπόμπαινα» δήλωσε: «Ο Δημήτρης είχε έρθει κοντά μου, όχι εγώ κοντά σε αυτόν. Έχει διαφορά. Δεν έχει μπέσα και δεν μπορούμε να κάνουμε παρέα. Εγώ και άλλα παιδιά του δώσαμε μια ευκαιρία να ξεχάσουμε όσα λέει, αλλά δεν το δέχτηκε».


Δημήτρης: «Είμαι μόνος εναντίον όλων»


«Κατηγορούμαι ότι τσακώνομαι με όλους στο σπίτι και ότι προκαλώ. Προκαλώ γιατί λέω ότι ήρθα για να κερδίσω. Είμαι μόνος εναντίον όλων. Αν μου ζητούσαν να πάω στην κόκκινη ομάδα θα παρέδιδα την ποδιά μου και θα έφευγα. Η Μπλε ομάδα για μένα είναι ιδέα. Έπρεπε να δώσω ασυλία στον εαυτό μου για να ξεσκεπάσω την ίντριγκα. Είπα στον Τζόναθαν ότι τον έστειλαν στην μπλε ομάδα για να τον «κάψουν». Ο Γιάννος αλλάζει συνεχώς ομάδες. Στο τέλος θα πει: “αφήστε με ήσυχο”», δήλωσε με τη σειρά του ο Δημήτρης.

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Breakfast@star»
Δείτε όλα τα επεισόδια του MasterChef 2022

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top