Η ατάκα του Δημήτρη που εκνεύρισε τον Σωτήρη Κοντιζά

Όσα απάντησε ο αρχηγός της μπλε ομάδας

Την άποψη των «μπλε» για την αρχηγία του Δημήτρη ζήτησαν οι κριτές του MasterChef στο επεισόδιο της Πέμπτης.

Ποιον υπέδειξε υποψήφιο προς αποχώρηση ο Δημήτρης;

MasterChef 2022 Μπλε Ομάδα

Μετά την ομαδική δοκιμασία ήρθε η ώρα της... κρίσης για την μπλε ομάδα

Όπως ήταν ξεκάθαρο από τα λεγόμενα των παικτών, η απόφαση του πολυσυζητημένου μάγειρα να ηγηθεί της ομάδας δεν τους άρεσε καθόλου. Πρώτος τον νέο του αρχηγό σχολίασε ο Πέτρος, λέγοντας ότι αυτή η αλλαγή δεν έπρεπε να έχει γίνει, όπως και το να… διώξει τη Φανή

Η ήττα της μπλε ομάδας έφερε γκρίνια - Γιατί κατηγορήθηκε ο Δημήτρης;

Ο αρχηγός δήλωσε ότι άφησε δημοκρατικά τον κάθε συμπαίκτη του να επιλέξει την παρασκευή που ήθελε. «Σαν αρχηγός μας άφησε πολύ φλου… δεν είχαμε οργάνωση από τον εξώστη. Χανόταν κάπου το παιχνίδι», σχολίασε ο Γιώργος. 

Σωτήρης Κοντιζάς

Η απάντηση του Δημήτρη δεν άρεσε στον Σωτήρη Κοντιζά

Όταν ο Σωτήρης Κοντιζάς τον ρώτησε γιατί άφησε τον Νίκο να κάνει αβγά μπένεντικτ ενώ μπορεί να μην έχει την εμπειρία, ο Δημήτρης απάντησε «Ο τολμών νικά». Φανερά εκνευρισμένος ο κριτής του απάντησε: «Όχι! Ε όχι γιατί είναι αυτό που ακούμε από τις auditions που έρχεστε "Πόσες φορές το ‘χεις προβάρει; Πρώτη φορά σήμερα! Γιατί; Γιατί ο τολμών νικά". Ε όχι ρε εσύ δεν είναι αυτό… Δημήτρη μου ο τολμών νικά όταν δεν έχεις επιλογές, όταν όμως έχεις επιλογές και μπορείς στρατηγικά να αποφασίσεις κάποια πράγματα, ε όχι!». 

Εκνευρίστηκαν οι κριτές με τα θέματα υγιεινής: «Θα ακυρώσουμε πιάτα»

MasterChef 2022 Δημήτρης

Ο Δημήτρης ανέλαβε την ευθύνη της αρχηγίας του... 

Λέγοντας τη δική του άποψη ο Βασίλης δήλωσε ότι ο Δημήτρης ήταν πολύ κακός αρχηγός. «Στην έξω ζωή αν έβλεπα έναν άνθρωπο σαν τον Δημήτρη να διοικεί μια ομάδα θα έφευγα βράδυ, που δεν το ‘χω κάνει ποτέ. Στον Δημήτρη θα το ‘κανα!», συμπλήρωσε. 

Η κόκκινη ομάδα κέρδισε χωρίς καν να έχει βγάλει γλυκό! Τι συνέβη;

MasterChef 2022 Βασίλης

Ο Βασιλης δεν ήθελε για αρχηγό τον Δημήτρη

Στη συνέχεια ο Δημήτρης αναφέρθηκε στους «Κόκκινους» κι ότι στο σπίτι έκαναν μια μάζωξη για να οργανώσουν ένα μενού πριν την ομαδική δοκιμασία, κατηγορώντας τους δικούς του παίκτες που δεν το έκαναν

Κλείνοντας, ο Γρηγόρης είπε στους κριτές και τους συμπαίκτες του ότι δεν του αρέσουν τα σχόλια που γίνονται από την αντίπαλη ομάδα στη δική του.

Δείτε όλα τα επεισόδια του MasterChef

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top