«Μαλλιά κουβάρια» Αρσενίου, Τσακατσούκας, Άρης, και Μυριέλλα στο Survivor

Έντάσεις, τσακωμοί και στρατόπεδα στο reality επιβίωσης

Τα στρατόπεδα και οι έντονοι τσακωμοί είναι τα χαρακτηριστικά των τελευταίων επεισοδίων του Survivor 5, με τους πιο ψύχραιμους να αδυνατούν πλέον να κρατήσουν τις ισορροπίες, ιδιαίτερα στην καλύβα των Διασήμων.

Σπύρος Μαρτίκας: Η ηλικία, οι γυναίκες της ζωής του και τα 13 βαφτιστήρια

Τις εντάσεις πυροδότησε η πρώτη υποψηφιότητα για αποχώρηση, αυτή δηλαδή του Σάκη Αρσενίου. Ο Άρης Σοϊλέδης λογόφερε άσχημα με τη Μυριέλλα Κουρεντή, πετώντας πράγματα, ενώ λίγο έλειψε να πιαστούν στα χέρια ο Σάκης Αρσενίου με τον Τάκη τον Mισθοφόρο, ο οποίος είχε έντονο τσακωμό και με τον Απόστολο Ρουβά.

Τα στρατόπεδα και οι έντονοι τσακωμοί είναι τα χαρακτηριστικά των τελευταίων επεισοδίων του Survivor 5, με τους πιο ψύχραιμους να αδυνατούν πλέον να κρατήσουν τις ισορροπίες, ιδιαίτερα στην καλύβα των Διασήμων

Στα άκρα είναι και οι σχέσεις της Μυριέλλας και του Απόστολου Ρουβά, με την πρώτη να του υποδεικνύει ότι της μιλάει πολύ άσχημα και εκείνος να της απαντά ότι: «Δεν σου έχω κάνει ποτέ επίθεση», με τη Μυριέλλα να υποστηρίζει πως την είχε πει «Πρινσέσα» ειρωνικά.

Ηλίας Βαλάσης: «Μετά το Survivor έχασα το μυαλό μου τελείως»

Πολλές οι εντάσεις στην καλύβα των Διασήμων με τον Σάκη Αρσενίου να τσακώνεται άσχημα με τον Τάκη τον Μισθοφόρο

Η «μάχη» συνεχίστηκε με τον Μισθοφόρο και τον Αρσενίου, με τον πρώτο να του λέει πως «με αποκαλείς μικρέ και αγοράκι υποτιμητικά και φέρε τα παπούτσια μου», ενώ είπε πως τον πλησίασαν για την ψηφοφορία για να ψηφίσουν τη Μυριέλλα. Ο Αρσενίου του είπε «φοράς παντελόνια; Δεν τα φοράς, σε φοράνε» και ο Τάκης ο Μισθοφόρος απάντησε: «Μίλα καλύτερα μικρέ» και ο τραγουδιστής του είπε: «Μικρό είναι το μάτι σου, κάτσε κάτω».

Τέλος, οι δύο φίλες, Μυριέλλα Κουρεντή και Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου, δεν είναι πλέον κοντά, με την πρώτη να έχει πλησιάσει περισσότερο τις Βρισηίδα Ανδριώτου και Ευρυδίκη Παπαδοπούλου.

Υποψήφιοι γι' αυτή την εβδομάδα είναι οι: Σάκης Αρσενίου, Μυριέλλα Κουρεντή και Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top