Το «καρφί» της Τσιμτσιλή στον Λιάγκα και το κράξιμο στον Μαυρικίου

Η Στατίνα Τσιμτσιλή σχολίασε αρνητικά και τις δηλώσεις του Σπύρου Μπιμπίλα

Τις δηλώσεις του Σπύρου Μπιμπίλα για τον Μαυρίκιο Μαυρικίου σχολίασε η Σταματίνα Τσιμτσιλή μαζί με τους συνεργάτες της το πρωί στην εκπομπή της.

«Τα κανάλια κυνηγούν τον Μαυρίκιο και ο Μαυρίκιος τα κανάλια. Αυτό μπορεί να μην οδηγήσει σε καλά πράγματα και πρέπει να το προσέξουν. Μην ξεχνάτε τι έπαθε η Έφη Θώδη, όταν ακριβώς γινόταν αυτό το πράγμα. Το κυνήγι της Έφης Θώδη παντού και η Έφη Θώδη να κυνηγάει τα κανάλια», είχε πει χθες ο Σπύρος Μπιμπίλας στην πρωινή εκπομπή του Open.

Μαυρίκιος - Ιλάειρα: Οι επώνυμοι καλεσμένοι στον αρραβώνα της χρονιάς

Η παρουσιάστρια θέλησε να πάρει θέση, όμως, και για το «πινγκ πονγκ» δηλώσεων μεταξύ του Μαυρίκιου Μαυρικίου και του Γιώργου Λιάγκα.

«Εγώ τον Σπύρο τον εκτιμώ. Από τη στιγμή που τους τίμησε, πήγε στον αρραβώνα, να βγει την επόμενη ημέρα και να πει… Ο Σπύρος είναι ένας πολύ ευθύς άνθρωπος και πολύ ξεκάθαρος και αυτό του αναγνωρίζουμε, αλλά από τη στιγμή που τους τίμησες και ήσουν ένας από τους λίγους αναγνωρίσιμους ανθρώπους που πήγαν, το να βγεις την επόμενη ημέρα και να πεις “και η Έφη Θώδη έβγαινε και θέλει προσοχή”, αφήνοντας να εννοηθεί κάτι, για μένα δε χρειάζεται», είπε αρχικά η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Και συνέχισε λέγοντας: «Αυτό, όμως, μου θυμίζει τον Γιώργο Λιάγκα, που τον εκτιμώ και του λέω μία ''καλημέρα'', ο οποίος παίζει 10 ημέρες το θέμα και μετά λέει “δε μου ταιριάζει”… Δηλαδή αν δε σου ταιριάζει, μην το παίζεις ευθύς εξ’ αρχής. Το λέω με αγάπη! Είναι σαν να παίζουμε εμείς ένα θέμα 10 ημέρες και να πω “δε μου ταιριάζει”.

Για να είμαι δίκαιη, όμως, και με τον Γιώργο. Και αυτό που έκανε ο Μαυρίκιος που τον έκραξε σε όλες τις εκπομπές ως απάντηση αλλά του έδωσε το αποκλειστικό, κοροϊδευόμαστε μεταξύ μας… Καλά τα είπε ο Λιάγκας, γιατί και προφανώς θέλει και το κράξιμό του ο Μαυρίκιος. Όλο λέω ότι πρέπει να κρατηθώ, αλλά… ».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top