Μαυρίκιος - Ιλάειρα: Οι επώνυμοι καλεσμένοι στον αρραβώνα της χρονιάς

Ο γάμος του ζευγαριού αναμένεται να γίνει τον Αύγουστο στη Λεμεσό

Στιγμιότυπα από τον αρραβώνα του Μαυρίκιου Μαυρικίου με την Ιλάειρα Ζήση 

Ο αρραβώνας του Μαυρίκιου Μαυρικίου με την Ιλάειρα Ζήση το απόγευμα του Σαββάτου, μονοπώλησε την ελληνική σόουμπιζ και ήταν ένα γεγονός που σίγουρα όλοι το παρακολούθησαν. 

Μαυρίκιος Μαυρικίου - Ιλάειρα Ζήση: Επί 40 λεπτά «χρύσωναν» το ζευγάρι

Το ευτυχισμένο ζευγάρι αρραβωνιάστηκε σε μία υπέροχη τελετή, ενώ πολλοί επώνυμοι της σόουμπιζ έδωσαν το «παρών» (φωτογραφία NDP)

Η Ιλάειρα κατέφτασε στη δεξίωση με κάμπριο αυτοκίνητο, ενώ πυροτεχνήματα άρχισαν να πέφτουν για το ζευγάρι πριν μπει στην αίθουσα. Εκεί, μετά τις βέρες οι συγγενείς τους ξεκίνησαν να τους χαρίζουν χρυσές λίρες κι ακριβά κοσμήματα. 

Μαυρίκιος Μαυρικίου - Ιλάειρα Ζήση: Οι πρώτες εικόνες από τον αρραβώνα τους

Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου και η Ιλάειρα Ζήση αρραβωνιάστηκαν το περασμένο Σάββατο στον Άγιο Κωνσταντίνο (φωτογραφία NDP)

Μαυρίκιος Μαυρικίου: Άρχισε πρόβες με την Ιλάειρα για να γίνουν γονείς!

Μπορεί ο αρραβώνας τους να πραγματοποιήθηκε στον Άγιο Κωνσταντίνο, όμως, όλοι όσοι τους αγαπούν και τους εκτιμούν βρέθηκαν εκεί για να τους τιμήσουν με την παρουσία τους. 

Ανάμεσα στους καλεσμένους που είδαμε στον αρραβώνα της Ιλάειρας Ζήση και του Μαυρίκιου Μαυρικίου ήταν η Τέτα Καμπουρέλη, ο Σπύρος Μπιμπίλας, η Βάσια Παναγοπούλου, ο Πέτρος Ξεκούκης κ.ά, αλλά φυσικά και ο κουμπάρος τους, κος Τσούκαλης.

Η Τέτα Καμπουρέλη με τον Σπύρο Μπιμπίλα έδωσαν «παρών» στον αρραβώνα της χρονιάς (φωτογραφία NDP)

To ζευγάρι ποζάρει χαμογελαστό με τους Τέτα Καμπουρέλη και Σπύρο Μπιμπίλα (φωτογραφία NDP)

Το ερωτευμένο ζευγάρι ποζάρει ευτυχισμένο στον αρραβώνα του με τους Γεωργία Ζώη, Βάσια Παναγοπούλου και Πέτρο Ξεκούκη (φωτογραφία NDP)

Όπως έχει γίνει γνωστό, ο γάμος του ζευγαριού αναμένεται να γίνει τον Αύγουστο στη Λεμεσό από όπου κατάγεται ο Μαυρίκιος Μαυρικίου. Το ζευγάρι είναι λίγους μήνες μαζί κι η πρόταση γάμου έγινε κατά τη διάρκεια ταξιδιού της στην Αράχοβα τα περασμένα Χριστούγεννα.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top