Δανάη Μπάρκα: Ο πρώην της εμφανίστηκε στην εκπομπή της!

Έναν χρόνο μετά τον χωρισμό τους

Η Δανάη Μπάρκα και ο Πάνος Αδαμόπουλος ήταν ζευγάρι για περισσότερα από επτά χρόνια. Μετά από έναν χωρισμό λίγων μηνών το ζευγάρι έδωσε μία δεύτερη ευκαρία στη σχέση του και ξαναπροσπάθησε. Έμεινε μαζί για έναν χρόνο και ύστερα ήρθε η οριστική ρήξη. 

Η Δανάη μετακόμισε σε άλλο σπίτι, αλλά στην ίδια περιοχή που έμενε με τον Πάνο, στο Χαλάνδρι, και από ότι φαίνεται οι δυο τους διατηρούν καλές σχέσεις.

Δανάη Μπάρκα: Δείτε το στιλάτο σπίτι της στο Χαλάνδρι!

Η Δανάη Μπάρκα και ο Πάνος Αδαμόπουλος

Μάλιστα, το πρωί της Τετάρτης, είδαμε τον Πάνο Αδαμόπουλο στην εκπομπή της. Η Δανάη Μπάρκα και οι συνεργάτες της στην εκπομπή Πάμε Δανάη, καθημερινά μπαίνουν σε μία καινούργια δοκιμασία, δείχνοντας στους τηλεθεατές τα ταλέντα τους και αυτή τη φορά αποφάσισαν να παίξουν beach volley.

Η παρουσιάστρια γνωρίζει αρκετά καλά το συγκεκριμένο άθλημα, καθώς ο πρώην σύντροφός της, Πάνος Αδαμόπουλος, ήταν βολεϊμπολίστας.

Έτσι, ο Πάνος εμφανίστηκε στην εκπομπή σε ρόλο προπονητή και αφού χώρισε σε ομάδες του τη Δανάη Μπάρκα με τους συνεργάτες της, απόλαυσε τον αγώνα.

«Θα τους κάνω χώμα, ήρθαν στο γήπεδό μου, ήρθαν στο άθλημά μου. Θα καταλάβετε τι εννοώ κι αν δεν καταλάβετε, γκουγκλάρετε», είπε η Δανάη Μπάρκα.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top