Μ. Πρωτόπαππα: «Εμπνεύστηκα την ερμηνεία μου από τη μητέρα του Φύσσα»

Όσα είπε η ηθοποιός της σειράς Σασμός που έχει καθηλώσει με τον ρόλο της

Η Μαρία Πρωτόπαππα που έχει καθηλώσει το τηλεοπτικό κοινό με την ερμηνεία της ως «Μαρίνα» στη σειρά Σασμός, βρέθηκε το μεσημέρι της Κυριακής στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» και μίλησε για όλα στη Ναταλία Γερμανού. 

Μαρία Πρωτόπαππα: Η ηλικία, η μοναχική ζωή και ο Σασμός

Η καταξιωμένη ηθοποιός δεν έκρυψε τη συγκίνησή της, όταν αποκάλυψε για πρώτη φορά ότι πήρε έμπνευση για να παίξει τη «Μαρίνα» που «χάνει» το παιδί της από τη μητέρα του Παύλου Φύσσα, Μάγδα.

«Ισχύει ότι εμπνεύστηκα για την ερμηνεία μου από τη μητέρα του Παύλου Φύσσα. Δεν ήταν το μόνο μου μοντέλο, με την έννοια της τεχνικής της δουλειάς μου. Μου αρέσει να παίρνω από αληθινούς ανθρώπους γιατί η μυθοπλασία έχει αξία για μένα και η δική μου δουλειά έχει αξία, όταν έρχεται από τη ζωή και επιστρέφει στη ζωή την πραγματική. Είχα μια εμπειρία μιας πολύ αγαπημένης μου κυρίας, που δεν είναι πλέον στη ζωή, η οποία έχασε πολύ νέα τον γιο της…» είπε αρχικά η Μαρία Πρωτόπαππα, όμως δεν μπορούσε να συνεχίσει εξαιτίας της έντονης συναισθηματικής της φόρτισης.

μαρια πρωτοπαππα

«Είχα την αγαπημένη μου Μαρία στο μυαλό μου και μαζί την κα. Φύσσα και τόσες άλλες γυναίκες. Βέβαια τον τρόπο της αντιμετώπισης τον εμπνεύστηκα και από μια ιστορία που μου είπε η κα. Γκίκα. Προσπάθησα να ‘’μαγειρέψω’’ κάποιες ιστορίες μαζί, για να βρω τον τρόπο να αντιδράσω σε όλο αυτό. Είναι ένα ρίσκο… Είχα επιλογές, ένα plan b, c. Έκανα το γύρισμα με την αγαπημένη μου σκηνοθέτη…» εξομολογήθηκε στη συνέχεια η ηθοποιός
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top