Ελένη Μενεγάκη: «Άφηνα τον Γιάννη Λάτσιο να τα λέει, που ήταν σοβαρός»

Η on air αναφορά στον γάμο της με τον Γιάννη Λάτσιο

Την ερώτηση που έκαναν σε εκείνη και τον πρώην σύζυγό της, Γιάννη Λάτσιο, όταν ετοιμάζονταν να παντρευτούν και την είχε τότε παραξενέψει, αποκάλυψε η Ελένη Μενεγάκη στον αέρα της σημερινής της εκπομπής. 

Άφωνη η Ελένη Μενεγάκη με την Ελιάνα Χρυσικοπούλου: «Μας κάνεις πλάκα;»

Με αφορμή θέμα που έπαιξε στην «Ελένη» σχετικά με το πόσο μπροστά βρίσκεται η χώρα μας σε θέματα ταμπού και την τοποθέτηση επ 'αυτού του συνεργατή της, Δημήτρη Ουγγαρέζου, η παρουσιάστρια είπε «Όταν είχαμε πάει να παντρευτούμε με τον Λάτσιο, το πρώτο πράγμα που μας ρώτησαν στην εκκλησία είναι “τι επίθετο θέλουν να πάρουν τα παιδιά σας;”. Εγώ τότε δεν τα ήξερα και κοίταξα λίγο σαν χαζή. Σκεφτόμουν τότε “μήπως νομίζουν ότι αυτά δεν είναι δικά μας επίθετα;”. Δεν το έπιασα με τη μία, αλλά άφηνα τον Γιάννη να τα λέει που ήταν και σοβαρός και εγώ απλά παρακολουθούσα».

Ελένη Μενεγάκη: Οι ευχές στη μαμά της, κυρία Ζέτα, για τα γενέθλιά της

«Μας είπαν ότι πρέπει να συμφωνήσουμε και οι δύο σύζυγοι. Όλα αυτά έπρεπε να τα υπογράψουμε για να μπούμε στην εκκλησία και τα υπογράψαμε. Τότε μου είχε κάνει εντύπωση γιατί δεν τα ήξερα, ήμουν και μικρή. Τώρα πια δε μου κάνει εντύπωση», ανέφερε χαρακτηριστικά η Ελένη Μενεγάκη για τον πρώτο της γάμο.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top