DWTS: Τα 5άρια που στεναχώρησαν τον Έντουαρντ!

Χόρεψε Paso Doble με την παρτενέρ του

Η αγωνία κορυφώνεται για τους 6 λατρεμένους celebrities για το ποια θα είναι η βαθμολογία των κριτών ενώ ζητούν από το τηλεοπτικό κοινό, εκτός από το να χορεύει πάντα και παντού και να διασκεδάζει με την καρδιά του μαζί τους, να τους ψηφίσει, ώστε να παραμείνουν στο διαγωνισμό!

DWTS: Η εντυπωσιακή έναρξη της Καγιά με την Ισμήνη και τον Άγγελο Μπράτη

Ο Έντουαρντ Στεργίου και η Ελισάβετ Μαντάνη «μέτρησαν αντίστροφα» και χόρεψαν Paso Doble!

«Σήμερα αρχίζω να βλέπω ότι θέλεις να πας τελικό!» του είπε η Έλενα Λιζάρδου. Όμως οι υπόλοιποι κριτές είχαν μεγαλύτερες προσδοκίες από το μοντέλο και δεν έμειναν πολύ ευχαριστημένοι, ενώ τον χαρακτήρισαν ξύλινο!

Ωστόσο, μετά το τέλος της εμφάνισης η Βίκυ Καγιά είπε στον Έντουαρντ Στεργίου: «Σου εύχομαι βρε Έντουαρντ να πας στον τελικό γιατί σου αξίζει» δηλώνοντας θαυμάστριά του για ακόμα μια φορά, διαχωρίζοντας την αυστηρή κριτική που του έκανε παλαιότερα σαν κριτής στο GNTM. 

Το ζευγάρι ωστόσο παρότι εντυπωσίασε, δε φάνηκε να κερδίζει την υπόλοιπη κριτική επιτροπή που τους βαθμολόγησε αρκετά χαμηλά δίνοντάς τους μόλις 24 βαθμούς, με τον Jason Roditis και την Μαρίνα Λαμπροπούλου να τον βαθμολογούν με 5.

Τελικά η βαθμολογία που έλαβε ήταν η εξής: 5, 7, 5,7. Όταν ο Έντουαρντ άκουσε τα 5άρια έδειξε με ένα επιφώνημα την απογοήτευσή του!

Αυτή την εβδομάδα το «Dancing With the Stars» θα είναι x 2 με διπλό επεισόδιο, απόψε, Παρασκευή 21/1 αλλά και την Κυριακή 23/1, πάντα στις 21:00, πάντα ζωντανά και πάντα στο Star!

 

Δείτε όλες τις εκπομπές του «Dancing With the Stars»  

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top