Dancing With The Stars: Δείτε όσα έγιναν στο 12ο live

Το επόμενο DWTS έρχεται με διπλό επεισόδιο

Το «Dancing With The Stars» επέστρεψε δυναμικά την Παρασκευή 14 Ιανουαρίου.

H Βίκυ Καγιά εντυπωσίασε για άλλη μια φορά με το stylish minι μαύρο φόρεμα με χρυσές λεπτομέρειες ενώ ο Λάμπρος Φισφής κατέβηκε τη σκάλα του ballroom έχοντας στο πλευρό του τη special guest της λαμπερής βραδιάς, τη γοητευτική και ταλαντούχα Δανάη Παππά!

Και οι τρεις μαζί καλωσόρισαν το τηλεοπτικό κοινό, τους έμπειρους κριτές Στέφανο Δημουλά, Μαρίνα Λαμπροπούλου, Έλενα Λιζάρδου, Jason Roditis και φυσικά τα υπέροχα 7 λατρεμένα αστέρια, μαζί με τους διακεκριμένους επαγγελματίες χορευτές τους, που χόρεψαν μοναδικές χορογραφίες υψηλού επιπέδου και κατάφεραν να ξεχωρίσουν!

Το τηλεοπτικό κοινό απόλαυσε τους 7 celebrities να χορεύουν:

Βασιλική Μιλλούση & Μαξίμ Στάντνικ –  Samba
Σταύρος Βαρθαλίτης & Μαρία Καμενίδη - Tango
Χριστίνα Βραχάλη & Αργύρης Αργυρόπουλος –  Salsa
Έντουαρντ Στεργίου & Ελισάβετ Μαντάνη –  Βιεννέζικο Βαλς
Μπέσσυ Αργυράκη & Γεράσιμος Μοσχόπουλος– Αργεντίνικο Tango
Τζώρτζια Γεωργίου & Αλέξανδρος Μπάχαριεφ –  Street
Dominik Stars  & Ειρήνη Λινάρδη –  American Smooth


Η Δανάη Παππά χόρεψε στο ballroom του «Dancing With The Stars» και «μάγεψε» τους παρουσιαστές, τους κριτές και το τηλεοπτικό κοινό ως  αέρινη ηρωίδα παραμυθιού, σε μια υψηλών απαιτήσεων χορογραφία!

DWTS: Δείτε την απίστευτη guest εμφάνιση της Δανάης Παππά

Δείτε εδώ το video από την εμφάνιση της Δανάη Παππά:

Οι The Swingin’ Cats άναψαν χορευτική φωτιά στο ballroom σε ένα κεφάτο και ανεπανάληπτο party ενώ το  group dance με τους επαγγελματίες χορευτές του «Dancing With The Stars» εμπνευσμένο από τον θρυλικό πράκτορα 007, εκτέλεσε μία εντυπωσιακή χορογραφία!

Νέα χρονιά και νέοι κανόνες για τα αγαπημένα χορευτικά ζευγάρια του «Dancing With The Stars»! Η Βίκυ Καγιά και ο Λάμπρος Φισφής ανακοίνωσαν τη νέα διαδικασία, το Dance Off και αιφνιδίασαν το τηλεοπτικό κοινό και τους 7 υπέροχους celebrities! Τα δύο ζευγάρια, που θα συγκεντρώνουν τη χαμηλότερη βαθμολογία, θα χορεύουν ξανά για να πείσουν τους κριτές ότι πρέπει να παραμείνουν και να κερδίσουν τη θετική τους ψήφο! Σε περίπτωση ισοπαλίας, η διπλή ψήφος του προέδρου της κριτικής επιτροπής, που σε κάθε επεισόδιο θα είναι διαφορετικός, θα καθορίζει το τελικό αποτέλεσμα.

Αυτή την Παρασκευή (14/1), τα δύο ζευγάρια, που συγκέντρωσαν τη χαμηλότερη βαθμολογία, ήταν η Χριστίνα Βραχάλη με τον Αργύρη Αργυρόπουλο και η Μπέσσυ Αργυράκη με τον Γεράσιμο Μοσχόπουλο.

Η Βίκυ Καγιά ζήτησε από τους κριτές να δώσουν την ψήφο τους και να σώσουν το αγαπημένο τους ζευγάρι, σύμφωνα με τη χορογραφία που εκτέλεσαν.  Η Έλενα Λιζάρδου και η Μαρίνα Λαμπροπούλου ψήφισαν να παραμείνει  η Χριστίνα με τον Αργύρη. Ο Στέφανος Δημουλάς ψήφισε την Μπέσσυ και τον  Γεράσιμο.  Η ψήφος του Jason Roditis πήγε στην Μπέσσυ και τον Γεράσιμο και καθόρισε το αποτέλεσμα, αφού ως  πρόεδρος της κριτικής επιτροπής, για αυτή την εβδομάδα, είχε διπλή ψήφο.

Η Χριστίνα Βραχάλη και ο Αργύρης Αργυρόπουλος ήταν τελικά το ζευγάρι που αποχώρησε από το «Dancing with the Stars».Χριστίνα Βραχάλη

DWTS: Δείτε το ζευγάρι που αποχώρησε στο 12o live μετά το Dance/Off!

  Μετά την ανακοίνωση του αποτελέσματος,  τα δύο ζευγάρια αγκαλιάστηκαν φανερά συγκινημένα.  Η Βίκυ Καγιά αγκάλιασε με τη σειρά της το χορευτικό ζευγάρι, που αποχώρησε  και έδωσε το λόγο στη Χριστίνα : «Σίγουρα μπορούσαμε να δώσουμε πολλά περισσότερα. Θα θέλαμε να είχαμε την ευκαιρία να τα δείξουμε. Θα ήθελα σίγουρα να είχα χορέψει ένα τραγούδι της αδελφής μου. Θα ήθελα πάρα πολύ να της το χαρίσω, Ελεάνα μου δεν τα κατάφερα. Η ζωή συνεχίζεται, θα συνεχίζουμε να χορεύουμε, ο Αργύρης με ανέλαβε. Χαίρομαι πάρα πολύ, που έμεινε η Μπέσσυ. Η  Μπέσσυ ήταν ένα μάθημα ζωής, ήθους, χαρακτήρα, ζωντάνιας, την αγαπάμε πάρα πολύ και αγαπάω και όλα τα παιδιά, αλήθεια, δεν το λέω για να το πω, οικογένεια με τους χορευτές, δεν έχω λόγια να πω για αυτά τα παιδιά. Οι καλύτεροι χορευτές, που χορεύουν αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα. Τους ευχαριστώ για όλα, έγιναν φίλοι μου, έγιναν κομμάτι της ζωής μου, οικογένειά μου, το λέω με κάθε ειλικρίνεια, το ξέρουν εξάλλου. Ο Αργύρης είναι αδελφός μου πια, είναι κάτι άλλο», δήλωσε βαθιά συγκινημένη.   

Δείτε εδώ το video της αποχώρησης:

Οι εκπλήξεις και οι ανατροπές όμως δεν σταματούν στο «Dancing With the Stars»!

Αυτή την εβδομάδα «Dancing With the Stars» x 2 με διπλό επεισόδιο, την Παρασκευή 21/1 και την Κυριακή 23/1, πάντα στις 21:00, πάντα ζωντανά και πάντα στο Star!

Την Παρασκευή 21 Ιανουαρίου, δύο κορυφαίοι εκπρόσωποι της μόδας θα συναντήσουν την τέχνη του χορού, μέσα από δύο ανατρεπτικές εμφανίσεις! Ο σχεδιαστής υψηλής ραπτικής Άγγελος Μπράτης και το top model Ισμήνη Παπαβλασοπούλου, οι αγαπημένοι κριτές του GNTM, θα λάμψουν στο ballroom του «Dancing With the Stars» σε διαφορετικές, υπέροχες χορογραφίες!

Την Κυριακή 23 Ιανουαρίου, ο νεαρός πρωταγωνιστής Ρένος Ρώτας θα αναδείξει το χορευτικό του ταλέντο στο ballroom του «Dancing With the Stars» και η Παραολυμπιονίκης Κολύμβησης Αλεξάνδρα Σταματοπούλου θα χορέψει μαζί με τη Μαρίνα Λαμπροπούλου μια ξεχωριστή χορογραφία, δίνοντας ένα όμορφο και ισχυρό μήνυμα!

«Dancing with the Stars» Τα αστέρια χορεύουν στο Star! Ακολουθήστε τον ρυθμό τους!

Δείτε όλα τα επεισόδια του «Dancing with the Stars»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top