Παναγιώτης Ψωμιάδης: Είχα αποφασίσει να δώσω τέλος στη ζωή μου

«Όταν έμπαινα στα νοσοκομεία όλο το 2021, ενδιαφέρθηκε κανείς;»

Ο Παναγιώτης Ψωμιάδης έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή Πρωινό και αποκάλυψε ότι νόσησε από κορωνοϊό και χρειάστηκε να νοσηλευτεί για τρεις ημέρες στο νοσοκομείο, ενώ στη συνέχεια συγκλόνισε μιλώντας για τις σκέψεις του να δώσει τέλος στη ζωή του όταν δέχτηκε πόλεμο.

ψωιαδης αυτοκτονια

Οι 18 παίκτες της Φάρμας: Ο Ψωμιάδης, ο Γαρδέλης και οι άλλοι

«Κάποιοι ενοχλήθηκαν από την παρουσία μου στη Φάρμα. Εγώ θα ξαναπάω. Όταν έμπαινα στα νοσοκομεία όλο το 2021, ενδιαφέρθηκε κανείς; Μπήκα με κορωνοϊό και για τρεις ημέρες πήγα στον Θεό και ξαναγύρισα. Είχα δυνατά πνευμόνια, αλλά για τρεις ημέρες δεν υπήρχα. Ήμουν αλλού. Με το μηχανάκι κατάκοιτος με πέντε κατάγματα, γύρισε κανείς από όλους αυτούς που είχα δίπλα μου; Κάηκε το αυτοκίνητό μου… Όλα αυτά σου δημιουργούν μία συγκινησιακή φόρτιση και πας στη Φάρμα και αδειάζεις, αναλογίζεσαι τη διαδρομή σου και την αδικία…» είπε αρχικά.

Παναγιώτης Ψωμιάδης: Αφήνει τον πολιτικό στίβο και μπαίνει στη Φάρμα

Όσον αφορά σε εκείνους που τον πολέμησαν πολιτικά και κοινωνικά, ο Παναγιώτης Ψωμιάδης δήλωσε: «Κάποια στιγμή… τώρα με βλέπει και η γυναίκα μου και στενοχωριέται… Σκέφτηκα να φτάσω και στα άκρα, διότι η αδικία που έγινε εις βάρος των συνεργατών μου και του αδελφού μου ξεπέρασε κάθε όριο. Και το κλείνω εδώ. Αυτό που έγινε εις βάρους μου δεν έχει γίνει ποτέ».

Ο Γιώργος Λιάγκας τότε ρώτησε αν εννοεί ότι σκέφτηκε να αυτοκτονήσει και ο πρώην περιφερειάρχης Θεσσαλονίκης δεν το αρνήθηκε.
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top