Emily In Paris: Ανακοινώθηκε 3ος και 4ος κύκλος για την αγαπημένη σειρά!

Ο απίστευτος τρόπος που η Lily Collins το ανακοίνωσε στο Instagram

Emily In Paris

Η 2η σεζόν της αγαπημένης σειράς «Emily In Paris» έκανε πρεμιέρα πριν λίγες μέρες και οι fans παγκοσμίως την είδαμε εν μία νυκτί!

Όλοι μας θέλαμε να μάθουμε πώς κυλά η καθημερινότητα της γλυκύτατης Αμερικανίδας Emily (Lily Collins), που εγκαταστάθηκε στο Παρίσι για δουλειά και είδε τη ζωή της να γίνεται άνω – κάτω!

Το δέκατο και τελευταίο επεισόδιο της 2ης αυτής σεζόν μάς αφήνει με την απορία: θα μείνει ή όχι η Emily στο Παρίσι; 

Και ενώ δεν περιμέναμε καθόλου σύντομα απάντηση σε αυτό, αλλά και σε πλήθος άλλων ερωτημάτων μας όσον αφορά στην πλοκή της σειράς, το Netflix ανακοίνωσε πως η «Emily In Paris» θα συνεχιστεί όχι για έναν, αλλά για δύο ακόμα κύκλους. Oh yes!

 

Η ανάρτηση της Lily Collins στο Instagram για τον 3ο και 4ο κύκλο της σειράς

«Ξύπνησα νωρίς για να μοιραστώ μαζί σας κάποια συναρπαστικά νέα… Το “Emily in Paris” επιστρέφει για την 3η σεζόν… ΚΑΙ, περιμένετε, την 4η σεζόν!!!!! Δεν μπορώ να καταλάβω αν η Emily θα αγαπούσε ή θα μισούσε αυτό το ρούχο της ανακοίνωσης, αλλά θα ούρλιαζε σε κάθε περίπτωση. Σας αγαπώ πραγματικά όλους, σας ευχαριστώ πολύ για την απίστευτη στήριξη. Σοβαρά δεν μπορώ να περιμένω για περισσότερα. Ευχαριστώ πολύ!!…», έγραψε η Lily Collins στο post της όπου τη βλέπουμε να φορά ένα T-shirt με το πρόσωπο της Emily.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lily Collins (@lilyjcollins)


 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top